Agentie de Branding

Agentie de Branding cu peste 100+ proiecte mari finalizate

Branding-ul este cea mai importanta piesa din „puzzle-ul” succesului tau. Obisnuim sa spunem ca este exact ca si fundatia unei case. Fara branding este extrem de dificil sa ai o prezenta online uniforma si profesionala incepand de la website si pana la bannere online sau offline.

Ce oferim?
  1. Brief
  2. Research
  3. Propunere
  4. Edit
  5. Materiale complete de marketing
  6. Transparenta totala
  7. Predare copyright
agentie de branding
Agentie de Branding

Pachete Branding

BRANDING

Starter

Logo (Text based)

Primary&Secondary Color

Google Fonts

500€

one time payment

Prețurile nu includ TVA

BRANDING

Basic

Logo design

Guidelines

Basic stationary

2000€

one time payment

Prețurile nu includ TVA

BRANDING

Advanced

Logo design

Guidelines

Full stationary

4000€

one time payment

Prețurile nu includ TVA

BRANDING

Full

Pachet Complet

Catalog de prezentare

Manual de brand

6000€

one time payment

Prețurile nu includ TVA

Agentie de Branding

Case Studies

Descoperă câteva modele de Branding efectuate de Kemo.

Întrebări Frecvente

99,9% din cazuri clienții sunt mulțumiți. Dacă nu ești mulțumit, pe baza unui motiv foarte clar și logic se efectuează o modificare majora a conceptului.

Diferența de preț între pachete o face numărul de materiale grafice incluse. În funcție de pachetul ales poți avea începând de la carți de vizită, semnătura și coală cu antet până la manual complet de branding și broșuri.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Audit Gratuit în Meeting de 15 Minute

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

Testimoniale

Sorana Gioielli

CEO Sorana Gioielli

Incredibile rezultate și incredibilă performanța livrată de Kemo. Aveam siteul din 2018 făcut și timp de aproape 3 ani pot spune că am batut pasul pe loc. În doar o lună de la lansarea noului website Kemo a depășit tot ce a fost făcut în 3 ani de vechea firmă care ne-a facut siteul. Cine este serios în legatură cu business-ul său trebuie să aibe această solutie.

Radu Nicolcioiu

CEO Best Accounting

Cu noul website de la Kemo am ajuns pe prima pagină la cuvintele – contabil Timisoara – contabilitate Timisoara – firma contabilitate Timisoara – primă luna. Aproape greu de crezut că este posibil așa ceva. Deasemenea costurile în Google Ads și Facebook Ads au scăzut, au crescut cererile pe whatsapp și telefon și deja am mărit echipa la 30 de persoane. Recomand soluția oferită de Kemo.

Descoperă mai multe pe pagina noastra de facebook.
Scroll to Top