Studii de caz

Descoperă rezultatele cliențiilor care au optat pentru produsele noastre.

Solutii de top,
rezultate garantate.

În studiile de caz de mai jos vei descoperi cu adevărat ce rezultate aduc produsele noastre clienților care au încredere noi, și în ce timp record se pot atinge acestea.

01.

Danibrum

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, Danibrum a încercat să facă producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. 

Danibrum comercializează produse de prelucrare a lemnului, oferind cliențiilor săi servicii complete.

02.

Vicla Parquet

Povestea Vicla Parquet prinde contur in anul 1938, atunci cand familia fondatoare are o revelatie vizionara: sa innobileze unul dintre cele mai antice materiale, lemnul si esenta acestuia, pentru a aduce rafinament in casele si vietile oamenilor. 

03.

Poemi Store

Colectiile de vesela si accesorii pentru bucatarie POEMI spun fiecare cate o poveste care merita amintita, ascultata si simtita. 

Si cum nicio poveste nu este perfecta, dar este unica, Poemi a transpus asta in fiecare obiect care le-au iesit din maini.

04.

Smiles by Dr. Buza

Echipa Smiles by Dr. Buza este formată din specialiști de top, medici stomatologi și chirurgi specializați, pregătiți să facă față chiar și celor mai dificile cazuri dentare.


Clinica folosește numai tehnici moderne, axate pe nevoia reală a pacientului și pe rezolvarea acesteia într-un timp scurt, fără durere și fără costuri suplimentare care nu sunt necesare.

05.

Delbridge Solutions

Delbridge Solutions este specializată în furnizarea de soluții de management al performanței corporative, confidențialitate și conformitate a datelor, inginerie și analiză a datelor și soluții de management al performanței vânzărilor.

Cu birouri în Canada, SUA, România și Ucraina, Delbridge are o acoperire globală, oferind servicii pentru peste 300 de clienți din întreaga lume.

06.

Ingrijire Auto

Din pasiunea pentru automobile au dezvoltat acest proiect in vederea asigurarii iubitorilor de mașini cu produsele necesare pentru ingrijirea exemplara a acestora.
Ingrijire Auto comercializeaza cele mai bune produse existente pe piata de profil pentru clientii lor.

07.

Med Group

Echipa Med Group, in calitate de importator si distribuitor de echipamente estetice inovatoare și de inalta calitate, pune la dispozitia clientilor solutii tehnologice si creative, tratamente complete de ultima generatie – aprobate FDA si CE – in vederea consolidarii unei afaceri puternice si durabile.

Audit Gratuit în Meeting de 15 Minute

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

Leave this field blank