Soluții personalizate brandului tău

Marketingul digital începe cu o strategie personalizată, elaborată special pentru a acoperi nevoile unui brand. Prezintă-ne business-ul tău, cu caracteristicile sale, iar noi îți oferim un audit gratuit și dezvoltăm cea mai potrivită strategie de marketing, astfel încât business-ul tău să ajungă o poveste de succes.

Marketing digital personalizat

What it means

Ți-am pregătit un scurt video despre ce înseamnă online-ul pentru
business-ul tău și toate procesele creative care contribuie
la o strategie de marketing de succes.

Crește profitul și numărul de clienți

Descăperă serviciile profesioniste de digital marketing care creează o imagine puternică și te poziționează deasupra competiției.

Fă-ți cunoscut site-ul folosind servicii SEO

Afacerea ta trebuie să ajungă la cât mai mulți clienți. Însă nu este de ajuns să ai un site pe care să îți prezinți serviciile. Acesta trebuie să fie printre primele rezultate în Google pentru a fi ușor de găsit atunci când oamenii caută produsele vândute de tine.

Pentru acest lucru, Kemo Advertising îți pune la dispoziție servicii de optimizare SEO.  Astfel, afacerea ta va fi mai bine promovată iar tu vei avea mai mulți clienți care apelează la produsele și serviciile tale. 

Ce înseamnă optimizare SEO

SEO – Search Engine Optimisation este un concept de online marketing. Acesta se referă la structurarea conținutului lexical al unui site axat pe cuvinte cheie. Spre deosebire de reclamele plătite, SEO se axează pe atragerea traficului organic, neplătit, direct din motoarele de căutare.

Structurarea SEO a conținutului de pe site se realizează utilizând algoritmi complecși. Optimizarea SEO va face site-ul să fie cât mai vizibil și să ajungă pe prima pagină a Google atunci când sunt căutate cuvintele cheie stabilite de dezvoltator. 

Copywriting
Campanii Performante
Optimizare Mobil
AMP Landing Pages
Grup dedicat de Whatsapp
Strategie

Planificare și Creare Strategie

Analizarea oportunităților potrivite pentru domeniul tău de activitate și achiziția de clienți noi, la un cost cât mai redus.

Monitorizare și Optimizare Continuă

Monitorizarea, eficientizarea și optimizarea continuă a campaniilor, pentru a crește rata de conversie.

Raportare și Analiză

Raportare lunară sau săptămânală pentru a vedea exact unde ne aflăm în procesul de scalare al business-ului tău.

O agenție de optimizare SEO îți poate crește vânzările

Pentru creșterea performanței site-ului folosind SEO, este necesar să apelezi la o firmă de specialitate. Aceasta va desfășura următoarele acțiuni:

  • Auditare SEO pentru site
  • Stabilirea strategiei SEO
  • Implementare modificări pe site
  • Ajustarea cuvintelor cheie pentru creșterea performanței

O astfel de investiție înseamnă creșterea vizibilității pe internet. Costurile pentru servicii SEO sunt cu mult mai scăzute decât cele ale campaniilor de publicitate pe care trebuie să le duci pentru ca firma ta să își prezinte portofoliul de produse și servicii.

În plus, cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare te vei asigura că ești bine plasat în nișa de piață pe care vrei să o ocupi. 

Care este un preț pentru optimizare SEO corect

Kemo Advertising îți oferă servicii SEO pentru tine și pentru afacerea ta. Prețul pentru serviciile de optimizare SEO în România nu sunt fixe. Acestea sunt stabilite în funcție de complexitatea lucrării și de modificările ce trebuie implementate. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la 0734.703.664 sau vino să stăm de vorbă la sediul din Sibiu, Calea Dumbrăvii 58.

Dă-ne un mesaj

Need a quote? Drop us a line…

Spune-ne mai multe despre business-ul tău. Fiecare detaliu ne va ajuta să-l cunoaștem mai bine și să punem fundația pentru un brand de succes.

[contact-form-7 404 "Negăsită"]
Primul pas

Începem cu un Audit

Știai că e foarte posibil ca în momentul de față, site-ul tău și setările reclamelor pot avea multe probleme care afectează rata de conversie și, implicit, încasările?

E despre profit

Părerea noastră

Sorin Cristea

CEO & Founder
„Ne interesează strict încasările clienților! Dacă acestea sunt mari și în creștere, atunci nu trebuie să îți facă griji de bugetele cheltuite, iar noi câștigăm, alături de ei.”
Clients Opinion

Stunning.

Am ales să lucrez cu echipa Kemo Advertising pe partea de branding a companiei mele, ProWrap România. Am avut parte de o experiență bună, sunt o echipă de profesioniști, așa că am decis să lucrăm împreună și la un website nou, dar și la partea de promovare online. Foarte mulțumit, recomand!

Alex Radu ProWrap România
Clients Opinion

Inspiring.

Rezultatele nu au contenit să apară după colaborarea cu Kemo. Site-ul brandului meu, GetBio, a urcat în primele căutări în Google foarte repede datorită bunei optimizari făcute.

Sergiu Moga GetBio
Clients Opinion

Spectacular.

O echipă promptă, cu care colaborez pentru promovarea online, care a înțeles particularitățile unui domeniu complex precum cel juridic. Recomand Kemo Advertising!

Adrian Cuculis Cuculis & Asociații
Clients Opinion

Extraordinary.

Am o colaborare bună cu agenția Kemo pentru partea de SEO, necesară oricărei firme dintr-un domeniu competitiv.

Radu Nicolocioiu Best Accounting