Audit Gratuit

Optimizare SEO

Rezultate remarcabile

Rezultate remarcabile

Fă-ți cunoscut site-ul folosind servicii SEO

Alege servicii profesionale de optimizare SEO de pe platforma Kemo. Raport saptamanal, rezultate rapide și transparenta 100%.

Kemo SaaS este platforma All in one care oferta website-uri si servicii de marketing digital la cel mai inalt nivel de calitate si performanta.

Avantajele optimizarii SEO prin Kemo

  1. SEO ON page by default
  2. Raport zilnic/saptamanal/bi-lunar/lunar
  3. Modifcari in pozitii la fiecare 2 zile
  4. Crestere accelerata de la saptamana la saptamana
  5. Garantare pe contract cu clauza de money back dupa o formula de calcul etica
optimizare seo

Your All-in-One Business Solution

Care sunt beneficiile tale?

01.

All in one solution

Tot ce ai nevoie pentru succes intr-un singur loc. AUDIT, SEO on page, Implementare, Audit 2, whitehat backlinking. Plati automate, rapoarte automate si crestere rapida. Exact ceea ce ai nevoie in momentul de fata.

02.

Castigi timp

Pentru ca sistemul nostru cuprinde o retea de zeci de milioane de website-uri, cresterea organica este extrem de rapida, iar astfel tu ai mai mult timp sa iti cresti business-ul. La noi nu exista contracte pe 18 luni sau 24 de luni. La noi in 3 luni ai pe prima pagina orice cuvant este relevant business-ului tau.

02.

Castigi timp

Pentru ca sistemul nostru cuprinde o retea de zeci de milioane de website-uri, cresterea organica este extrem de rapida, iar astfel tu ai mai mult timp sa iti cresti business-ul. La noi nu exista contracte pe 18 luni sau 24 de luni. La noi in 3 luni ai pe prima pagina orice cuvant este relevant business-ului tau.

03.

Inovatie – parteneriate cu cele mai performante software-uri si update-uri zilnice

Iti aducem Inteligenta Artificiala pentru magazinul tau online, in zona de search, atat de esentiala. Acum, poti avea un mic Google chiar in site-ul tau care ”comunica” cu Google si indexeaza website-ul pentru a recomanda potentialilor tai clienti produsele sau serviciile tale.

Treci la următorul nivel prin indexarea in Google a paginilor generate automat de AI si Machine Learning, create pe baza celor mai populare cautari din magazinul tau online. Obtine trafic mult, de calitate si castiga un loc fruntas in nisa ta prin dominarea pozitiilor in Google la toate cuvintele relevante business-ului tau.

Incepe sa cresti

O agenție de optimizare SEO îți poate crește vânzările

Pentru creșterea performanței site-ului folosind SEO, este necesar să apelezi la o firmă de specialitate. Aceasta va desfășura următoarele acțiuni:

  • Auditare SEO pentru site
  • Stabilirea strategiei SEO
  • Implementare modificări pe site
  • Ajustarea cuvintelor cheie pentru creșterea performanței

O astfel de investiție înseamnă creșterea vizibilității pe internet. Costurile pentru servicii SEO sunt cu mult mai scăzute decât cele ale campaniilor de publicitate pe care trebuie să le duci pentru ca firma ta să își prezinte portofoliul de produse și servicii.

În plus, cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare te vei asigura că ești bine plasat în nișa de piață pe care vrei să o ocupi. 

Care este un preț pentru optimizare SEO corect

Kemo Advertising îți oferă servicii SEO pentru tine și pentru afacerea ta. Prețul pentru serviciile de optimizare SEO în România nu sunt fixe. Acestea sunt stabilite în funcție de complexitatea lucrării și de modificările ce trebuie implementate. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la 0734.703.664 sau vino să stăm de vorbă la sediul din Sibiu, Calea Dumbrăvii 58.

Ce înseamnă optimizare SEO

SEO – Search Engine Optimisation este un concept de online marketing. Acesta se referă la structurarea conținutului lexical al unui site axat pe cuvinte cheie. Spre deosebire de reclamele plătite, SEO se axează pe atragerea traficului organic, neplătit, direct din motoarele de căutare.

Structurarea SEO a conținutului de pe site se realizează utilizând algoritmi complecși. Optimizarea SEO va face site-ul să fie cât mai vizibil și să ajungă pe prima pagină a Google atunci când sunt căutate cuvintele cheie stabilite de dezvoltator. 

Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de facebook.