Rezultate vizible
săptămânal.

Alege servicii profesionale de optimizare SEO de pe platforma Kemo. Raport saptamanal, rezultate rapide și transparenta 100%.

Kemo SaaS este platforma All in one care oferta website-uri si servicii de marketing digital la cel mai inalt nivel de calitate si performanta.

*Money back guarantee

De ce sa alegi solutia Kemo SaaS?

Toate serviciile de Marketing Online într-un singur loc. Website, SEO, Branding, PPC, Social Post, toate se regăsesc sub umbrela Kemo. 
Începe și tu să câștigi timp folosind o platforma care îți oferă soluția tuturor nevoilor afacerii tale.

Cum funcționează?

Pentru a facilita experiența clienților la maxim, am ales sa automatizăm TOT. În loc de contracte și facturi, acum totul se face prin câteva click-uri.

01

Alege orice pachet dorești

Indiferent ca este vorba de Website, PPCC, SEO sau Social Posts.

02

Efectuezi plata exclusiv cu cardul pe platformă

Lunar îți debităm cardul și primești în mod automat factura pe mail.

03

Completezi formularul de onboarding

Aici vei completa toate detaliile business-ului tău și cum îți dorești să arate noul site.

04

Primești produsul la cel mai înalt nivel de calitate

După aprobarea site-ului draft, se migrează pe domeniul pricipal.

Rezultate remarcabile

Așteptarea ia sfârșit

Urcă în primele poziții folosind servicii de optimizare SEO care îți vor aduce creșteri de la săptămână la săptămână.

*Money back guarantee

01. SEO ON page

02. Raportare exactă

03. Money back guarantee

04. Creșteri săptămânale

05. Suport dedicat

06. Echipa 250+ specialiști

07. Backlink-uri whitehat

Your All-in-One Business Solution

Care sunt beneficiile tale?

01.

All in one solution

Tot ce ai nevoie pentru succes intr-un singur loc. AUDIT, SEO on page, Implementare, Audit 2, whitehat backlinking. Plati automate, rapoarte automate si crestere rapida. Exact ceea ce ai nevoie in momentul de fata.

02.

Castigi timp

Pentru ca sistemul nostru cuprinde o retea de zeci de milioane de website-uri, cresterea organica este extrem de rapida, iar astfel tu ai mai mult timp sa iti cresti business-ul. La noi nu exista contracte pe 18 luni sau 24 de luni. La noi in 3 luni ai pe prima pagina orice cuvant este relevant business-ului tau.

03.

Inovatie – parteneriate cu cele mai performante software-uri si update-uri zilnice

Iti aducem Inteligenta Artificiala pentru magazinul tau online, in zona de search, atat de esentiala. Acum, poti avea un mic Google chiar in site-ul tau care ”comunica” cu Google si indexeaza website-ul pentru a recomanda potentialilor tai clienti produsele sau serviciile tale.

Treci la următorul nivel prin indexarea in Google a paginilor generate automat de AI si Machine Learning, create pe baza celor mai populare cautari din magazinul tau online. Obtine trafic mult, de calitate si castiga un loc fruntas in nisa ta prin dominarea pozitiilor in Google la toate cuvintele relevante business-ului tau.

Servicii Optimizare SEO

Strategie testată și recomandată: 3 luni Full SEO, apoi mutat pe Auto SEO pentru menținere poziții și ușoară creștere.
*rezultatele sunt garantate pe website-uri facute cu soluția Kemo

SEO

Auto

Menținere și ușoară creștere

În 6-9 luni ești în primele 10 poziții pe Google
25 backlinks pe zi 750 backlinks / lună

300€

/luna

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

SEO

Advanced

În 4-6 luni ești în primele 10 poziții pe Google

100 backlinks pe zi 3000 backlinks / lună

Suport Whatsapp

Raportare bi-lunară
2 cuvinte cheie rădăcină
alte zeci/sute cuvinte secundare

600€

/luna

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

SEO

Full

În 2-3 luni ești în primele 10 poziții pe Google

350 backlinks pe zi 10.500 backlinks / lună

SEO ON PAGE inclus în preț

Suport Whatsapp

Raportare zilnică

5-10 cuvinte cheie

alte zeci/sute/mii cuvinte secundare
Suport Whatsapp

1000€

/luna

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

Întrebări Frecvente

În urma studiilor efectuate intern și prin compararea rezultatelor obținute de alte agenții pentru clienții noștri actuali am ajuns la concluzia că soluția Kemo pentru serviciul de optimizare SEO are o eficiență de 1-3/12-16 luni. adică o frază rădăcină (cuvânt cheie) pe care noi îl aducem în primele 3 poziții în 1-3 luni altă companie de SEO îl aduce în 12-16 luni.

Soluția este garantată prin contract cu clauză de money back pe o formulă de calcul de tip win-win(ex. dacă din 5 cuvinte rădăcină, 4 ajung pe prima pagină iar unul este pe pagina 2 poziția 3 atunci se returnează înapoi doar un mic procent din suma întreagă).

În funcție de pachetul ales beneficiezi de audit SEO complet, implementarea de către echipa noastră de dezvoltatori a auditului, iar la final un raport complet al implementărilor.

Se efectuează research pe cuvintele cheie relevante pentru business-ul tău, se creează în soft-ul nostru campanii pentru acele cuvinte, se crează conținut relevant pentru acele pagini, iar pe urmă cuvintele cheie rădăcină, împreună cu link-urile, vor apărea în rețeaua internațională de website-uri cu targetare pe zona ta de interes (țară, regiune, județ)

Rata de succes a clienților care au optat pentru soluția de optimizare SEO de la Kemo este de 100%, backlink-urile sunt de tip white hat și nu există niciun domeniu black list.

– Prima capcană de care trebuie să te ferești este promisiunea falsă a rezultatelor care ar trebui să apară doar dupa 12-18 luni. Deoarece business-ul tău nu poate aștepta atât de mult într-un mediul concurențial.

– A doua capcană ar fi rapoartele editate în care rezultatele sunt filtrate pentru a nu se observa adevărul. Adevărata poziție organică a cuvintelor tale cheie se poate observa în Google Search Console.

– A 3-a capcană sunt advertorialele/blog-urile postate pe site-uri nesecurizate (fără https://), care strică scorul site-ului în algoritmul Google.

Da, doar trebuie să trimiți un e-mail către help@kemo.ro.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Audit Gratuit în Meeting de 15 Minute

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

Testimoniale

Sorana Gioielli

CEO Sorana Gioielli

Incredibile rezultate și incredibilă performanța livrată de Kemo. Aveam siteul din 2018 făcut și timp de aproape 3 ani pot spune că am batut pasul pe loc. În doar o lună de la lansarea noului website Kemo a depășit tot ce a fost făcut în 3 ani de vechea firmă care ne-a facut siteul. Cine este serios în legatură cu business-ul său trebuie să aibe această solutie.

Radu Nicolcioiu

CEO Best Accounting

Cu noul website de la Kemo am ajuns pe prima pagină la cuvintele – contabil Timisoara – contabilitate Timisoara – firma contabilitate Timisoara – primă luna. Aproape greu de crezut că este posibil așa ceva. Deasemenea costurile în Google Ads și Facebook Ads au scăzut, au crescut cererile pe whatsapp și telefon și deja am mărit echipa la 30 de persoane. Recomand soluția oferită de Kemo.

O agenție de optimizare SEO îți poate crește vânzările

Pentru creșterea performanței site-ului folosind SEO, este necesar să apelezi la o firmă de specialitate. Aceasta va desfășura următoarele acțiuni:

  • Auditare SEO pentru site
  • Stabilirea strategiei SEO
  • Implementare modificări pe site
  • Ajustarea cuvintelor cheie pentru creșterea performanței

O astfel de investiție înseamnă creșterea vizibilității pe internet. Costurile pentru servicii SEO sunt cu mult mai scăzute decât cele ale campaniilor de publicitate pe care trebuie să le duci pentru ca firma ta să își prezinte portofoliul de produse și servicii.

În plus, cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare te vei asigura că ești bine plasat în nișa de piață pe care vrei să o ocupi. 

Care este un preț pentru optimizare SEO corect

Kemo Advertising îți oferă servicii SEO pentru tine și pentru afacerea ta. Prețul pentru serviciile de optimizare SEO în România nu sunt fixe. Acestea sunt stabilite în funcție de complexitatea lucrării și de modificările ce trebuie implementate. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la 0734.703.664 sau vino să stăm de vorbă la sediul din Sibiu, Calea Dumbrăvii 58

Ce înseamnă Optimizare SEO?

Este un concept de online marketing. Acesta se referă la mijlocul de comunicare puternic prin rețelele de socializare, disponibil companiilor de toate dimensiunile pentru a fi permanent în contact cu clienții sau potențialii clienți. Pentru ca aceste postări să fie utile, este necesară o strategie bine pusă la punct, cunoașterea clienților pentru a le putea transmite ceea ce aceștia așteaptă .

Este o formă de internet marketing care folosește beneficiile pe care rețelele sociale le pot oferi pentru a genera interacțiuni iar astfel conștientizarea și vizibilitatea brandului vor fi crescute, fapt care duce la generarea de noi clienți.

Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de facebook.