OPTIMIZARE SEO ON PAGE SI OFF PAGE

Rezultate vizibile
săptămânal.

Alege servicii profesionale de optimizare SEO de pe platforma Kemo. Raport săptămânal, rezultate rapide și transparență 100%.

Kemo SaaS este platforma All in one care oferă website-uri și servicii de marketing digital la cel mai înalt nivel de calitate și performanță.

Solicită Audit Gratuit

Completează mai jos și vei fi contactat pentru prezentarea auditului tău gratuit.

Leave this field blank

Studii de Caz

„Experiența noastră cu Kemo a început cu crearea unui site, continuând cu adăugarea de servicii de performance marketing, SEO, grafică etc. Calitatea și Rapiditatea sunt 2 puncte forte al acestei companii. Recomand serviciile KEMO, dacă dorești performanță și valoare adăugată în marketingul digital.”

Robert Calpos

DANIBRUM – MARKETING DIRECTOR

„Dupa multe colaborari esuate si bani pierduti am dat de KEMO. Pot spune ca este cel mai mare miracol care se pute intampla. Dupa 12 luni de colaborare avem peste 7000 de cuvinte indexate in prima pagina in Google! Cele mai bune servicii de SEO din Romania. Recomand!”

Ioan Alexandru Pop

INGRIJIREAUTO.RO – CEO

Abonamente Optimizare SEO

Prima pagina din Google oferă cele mai multe oportunități celor care se afișează acolo. Acolo utilizatorii se opresc din căutat și, de cele mai multe ori, găsesc răspunsul căutat.

Îți dorești și tu să ajungi pe prima pagina? Descoperă pachetele noastre de mai jos.

Incearcă gratuit Auto-SEO 14 zile

Ești curios cum funcționează abonamentele noastre de SEO? Acum ai ocazia să încerci gratuit 14 zile.
*După cele 14 zile se trece automat pe abonamentul AUTO SEO în valoare de 300€/lună + TVA
*Pachetul gratuit timp de 14 zile este disponibil o singură dată per website.

AUTO SEO

Menținere & ușoară creștere

Include:

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

ADVANCED SEO

Prima pagină în 9-10 luni*

Include:

*pentru cuvinte de dificultate înaltă, e posibil ca perioada să fie mai lungă

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

FULL SEO

1.000€ /lună + TVA

Prima pagină în 4-6 luni*

Include:

*pentru cuvinte de dificultate înaltă, e posibil ca perioada să fie mai lungă

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

GOD LIKE SEO

2.000€ /lună + TVA

Prima pagină în 2 luni*

Include:

*pentru cuvinte de dificultate înaltă, e posibil ca perioada să fie mai lungă

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

Modificare Abonament

Pentru a modifica abonamentul actual către alt abonament, sau pentru renunțarea la acesta, se trimite e-mail spre  office@kemo.ro cu solicitarea.

Cum funcționează?

Pentru a facilita experiența clienților la maxim, am ales sa automatizăm TOT. În loc de contracte și facturi, acum totul se face prin câteva click-uri.

01

Alege pachetul potrivit

Indiferent ca este vorba de Website, PPCC, SEO sau Social Posts.

02

Achită planul ales, online 100% securizat

Plata online 100% securizata prin Stripe Payments.

03

Completezi formularul de onboarding

Pe thank you page vei găsi formularul de onboarding.

04

Start Back link-urile

Din momentul plății back link-urile încep să ruleze automat

05

Auditare website

Site-ul este auditat complex, si verificat pentru a îmbunătăți performanțele SEO.

06

Implementare Audit

Auditul complet vine cu modificări care vor fi implementate de către noi.

07

Raport săptămânal

Săptămânal vei primi rapoarte cu performanțele SEO.

De ce să alegi soluția Kemo?

Toate serviciile de Marketing Online într-un singur loc. Website, SEO, Branding, PPC, Social Post, toate se regăsesc sub umbrela Kemo. 
Începe și tu să câștigi timp folosind o platforma care îți oferă soluția tuturor nevoilor afacerii tale.

agentie marketing
agentie marketing

Întrebări Frecvente

În urma studiilor efectuate intern și prin compararea rezultatelor obținute de alte agenții pentru clienții noștri actuali am ajuns la concluzia că soluția Kemo pentru serviciul de optimizare SEO are o eficiență de 1-3/12-16 luni. adică o frază rădăcină (cuvânt cheie) pe care noi îl aducem în primele 3 poziții în 1-3 luni altă companie de SEO îl aduce în 12-16 luni.

Soluția este garantată prin contract cu clauză de money back pe o formulă de calcul de tip win-win(ex. dacă din 5 cuvinte rădăcină, 4 ajung pe prima pagină iar unul este pe pagina 2 poziția 3 atunci se returnează înapoi doar un mic procent din suma întreagă).

În funcție de pachetul ales beneficiezi de audit SEO complet, implementarea de către echipa noastră de dezvoltatori a auditului, iar la final un raport complet al implementărilor.

Se efectuează research pe cuvintele cheie relevante pentru business-ul tău, se creează în soft-ul nostru campanii pentru acele cuvinte, se crează conținut relevant pentru acele pagini, iar pe urmă cuvintele cheie rădăcină, împreună cu link-urile, vor apărea în rețeaua internațională de website-uri cu targetare pe zona ta de interes (țară, regiune, județ)

Rata de succes a clienților care au optat pentru soluția de optimizare SEO de la Kemo este de 100%, backlink-urile sunt de tip white hat și nu există niciun domeniu black list.

– Prima capcană de care trebuie să te ferești este promisiunea falsă a rezultatelor care ar trebui să apară doar dupa 12-18 luni. Deoarece business-ul tău nu poate aștepta atât de mult într-un mediul concurențial.

– A doua capcană ar fi rapoartele editate în care rezultatele sunt filtrate pentru a nu se observa adevărul. Adevărata poziție organică a cuvintelor tale cheie se poate observa în Google Search Console.

– A 3-a capcană sunt advertorialele/blog-urile postate pe site-uri nesecurizate (fără https://), care strică scorul site-ului în algoritmul Google.

Da, doar trebuie să trimiți un e-mail către help@kemo.ro.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Discută cu noi

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

O agenție de optimizare SEO îți poate crește vânzările

Pentru creșterea performanței site-ului folosind SEO, este necesar să apelezi la o firmă de specialitate. Aceasta va desfășura următoarele acțiuni:

  • Auditare SEO pentru site
  • Stabilirea strategiei SEO
  • Implementare modificări pe site
  • Ajustarea cuvintelor cheie pentru creșterea performanței

O astfel de investiție înseamnă creșterea vizibilității pe internet. Costurile pentru servicii SEO sunt cu mult mai scăzute decât cele ale campaniilor de publicitate pe care trebuie să le duci pentru ca firma ta să își prezinte portofoliul de produse și servicii.

În plus, cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare te vei asigura că ești bine plasat în nișa de piață pe care vrei să o ocupi.

Care este un preț pentru optimizare SEO corect

Kemo îți oferă servicii SEO pentru tine și pentru afacerea ta.

Prețul pentru serviciile de optimizare SEO în România nu sunt fixe. Acestea sunt stabilite în funcție de complexitatea lucrării și de modificările ce trebuie implementate.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne la 0734.703.664 sau vino să stăm de vorbă la sediul din Sibiu, Grigore Ionescu 2B, Cisnadie

Ce îneamnă Optimizare SEO?

Este un concept de online marketing. Acesta se referă la mijlocul de comunicare puternic prin rețelele de socializare, disponibil companiilor de toate dimensiunile pentru a fi permanent în contact cu clienții sau potențialii clienți. Pentru ca aceste postări să fie utile, este necesară o strategie bine pusă la punct, cunoașterea clienților pentru a le putea transmite ceea ce aceștia așteaptă . Este o formă de internet marketing care folosește beneficiile pe care rețelele sociale le pot oferi pentru a genera interacțiuni iar astfel conștientizarea și vizibilitatea brandului vor fi crescute, fapt care duce la generarea de noi clienți.
Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de facebook.