Creare website prezentare

Creare Website Prezentare

Viteză, performanță și rezultate

Venim în zona de website SaaS din experiența de ani de zile de performance marketing. Foarte important de reținut: nu suntem o agenție de webdesign care creează site-uri, suntem o agenție de performance marketing care face siteuri bazate strict pe experiența marketingului digital și lipsa totală a unei soluții care să-i avantajeze pe clienți și nu doar sa le îngroape visele. În toți acești ani, lucrând cu sute, chiar mii de clienți, am observat câteva lucruri comune care aveau drept consecințe lipsa de performanțe și rezultate concrete:

 • Performanța website-urilor testate cu tool-urile oficiale de la Google;
 • Structura și partea de SEO on page;
 • Codurile de tracking pentru Facebook și Google împreună cu feed-urile de produse;
 • Nesimțirea firmelor care le cereau bani mulți clienților noștri pentru implementarea recomandărilor noastre (cele de mai sus). 

Cum să livrezi un site sau un magazin online care este prezentat în reclame ca fiind ”Cel mai bun, cel mai rapid, cel mai performant” fără primele trei lucruri de mai sus?

De cate ori ți s-a întâmplat sa-ți spună agenția de marketing că e nevoie de cel puțin unul din aceste lucruri, iar tu să mergi la firma care ți-a creat site-ul, iar ei să-ți emită o factură pentru acea implementare?

Noi nu am găsit nicio firmă în România care să livreze magazine online sau siteuri de prezentare cu performanță peste 90 testată cu Google Page Speed.

creare website

Câștigă mai mult, cu un site mai rapid

Serviciu complet de optimizare a vitezei

Cum te ajută un site mai rapid?

 • Rata de conversie mai mare
 • Diferențiere față de concurență

Tot ce ai nevoie pentru site-ul tău:

 • Cache avansat
 • Optimizare completă a imaginilor
 • Optimizare HTML, CSS, and JavaScript
 • Algoritm viteză World Class
Cum ar arăta viitorul tău site în Google Page Speed Insights?

George Buhnici

Partener oficial în revoluția marketingului digital din România.

Am testat soluția Kemo pe siteul meu principal buhnici.ro care acum este george.ro și am rămas total uimit de performanțele duse la cel mai înalt nivel existent și timpul de livrare. Sunt de părere ca orice site și orice business din România ca să crească de la lună la lună trebuie sa aibe același nivel de calitate și performanța. Cu această ocazie am devenit partener Kemo pentru a ajuta la revoluția pieței de creare website și magazine online din România.

Testimoniale

Sorana Gioielli

CEO Sorana Gioielli

Incredibile rezultate și incredibilă performanța livrată de Kemo. Aveam siteul din 2018 făcut și timp de aproape 3 ani pot spune că am batut pasul pe loc. În doar o lună de la lansarea noului website Kemo a depășit tot ce a fost făcut în 3 ani de vechea firmă care ne-a facut siteul. Cine este serios în legatură cu business-ul său trebuie să aibe această solutie.

Radu Nicolcioiu

CEO Best Accounting

Cu noul website de la Kemo am ajuns pe prima pagină la cuvintele – contabil Timisoara – contabilitate Timisoara – firma contabilitate Timisoara – primă luna. Aproape greu de crezut că este posibil așa ceva. Deasemenea costurile în Google Ads și Facebook Ads au scăzut, au crescut cererile pe whatsapp și telefon și deja am mărit echipa la 30 de persoane. Recomand soluția oferită de Kemo.

Pachet All-in-One Website Prezentare

Site Prezentare

Pentru generare clienți

 • Peste 90 scor de performanță Google Page Speed Insights – Mobile și peste 98 Desktop
 • Hosting Server VPS 4GB RAM – 2 Core – 100% uptime garantat prin technologia Cluster
 • CDN – Stackpath #1 Wordwide
 • SEO ON PAGE complet cu 5 pagini dedicate de categorii + home page, fiecare optimizată pentru câte un cuvânt cheie, cel mai relevant afacerii tale
 • PWA – Mobile Install
 • AMP – Google Accelerated Mobile Pages
 • CRM – Cu aplicatie pentru iOS & Android
 • E-Mail Marketing integrat in CRM
 • Coduri de urmărire Facebook&Google Analytics 4 avansate, perfect funcționale
 • Support dedicat pe grup privat de Whatsapp
 • 3 adrese de e-mail
 • Securitate avansată & GDPR
 • Dezvoltare funcționalități custom (opțional)
 • Integrare procesare plăți cu cardul
 • Design predefinit – nu include modificari de layout – Vezi demo-urile aici.
 • Dezvoltare funcționalități custom (opțional)

50€/luna

1000 EUR Realizare site – one time payment
Termen de livrare mediu: 5-6 zile lucrătoare de la primirea tuturor informațiilor*

*Termenul de livrare reprezintă trimiterea
primului draft al website-ului pentru feedback

Poți renunța oricând fără nicio obligație
Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

15 zile banii înapoi dacă nu ești mulțumit*

15 zile banii înapoi dacă nu ești mulțumit*

Întrebări Frecvente

Pentru a obține și pentru a menține performanța de 90+ pe mobil a website-urilor, sunt necesare soluțiile de top, precum: hosting, CDN, optimizare website, verificare constantă, iar acestea generează costuri lunare. Pe lângă toate acestea, site-ul beneficiază de o multitudine de alte module premium, care de asemenea generează un cost lunar. Toate acestea sunt incluse în taxa de mentenață lunară.

– Peste 90 scor de performanță pe mobil testat cu Google Page Speed Insights

– Server VPS dedicat (Amazon/Google)

– CDN – Content Delivery Network

– Update saptamanal platformă/module

– Securitate avansată

– Cerințe/Modificări

– Integrări marketplace-uri/curieri/facturare/sms – magazine online

– CRM – website prezentare

– Adrese de e-mail

– Aplicatie de mobil tip PWA

– Implementări request-uri website (gratuit pentru cereri de până în 10 min)

După multe teste efectuate pe platforme precum: Magento, OpenCart, CS Cart, Prestashop, etc. am ajuns la concluzia ca doar WordPress/WooCommerce ne permite super-optimizarea website-ului astfel încât sa atingem cel mai înalt nivel de performanță cerut de Google/Facebook și în același timp să oferim toate funcționalitățile enumerate mai sus.
Alt lucru extrem de esențial sunt integrările prin API gata dezvoltate de companiile medii și mari care oferă soluții profesionale de ERP, CRM, Warehouse management, Payments, Billing. Ex: Ai un website pe o platformă custom și ai nevoie să integrezi ERP-ul business-ului tău, o asemenea integrare te poate costa în jurul a 5000€, iar în același timp pentru WooCommerce poate exista un modul care să coste până în 100-200€.

Declarație oficială WooCommerce:
Sky is the limit. We’ve seen instances of shops with 100,000+ products listed, handling thousands of transactions per minute. In those cases, they had great hosting support and their own developer team focused on optimization.Declarație oficială WooCommerce:
Sky is the limit. We’ve seen instances of shops with 100,000+ products listed, handling thousands of transactions per minute. In those cases, they had great hosting support and their own developer team focused on optimization.

Fiind un produs SaaS, acces la website este limitat strict la administrarea acestuia (creare, adăugare, editare, ștergere produse, categorii, comenzi, blog, pagini, etc.). În momentul în care renunți la colaborare îți exportăm și facilităm migrarea produselor, comenzilor, clienților, blog-urilor și conținut media către următorul furnizor.

Da, în condițiile în care migrarea se face din WooCommerce în WooCommerce. Dacă migrarea se face de pe alte platforme în WooCommerce este posibil să genereze un cost extra între 50€ și 300€, care reprezintă strict costul softului de migrare.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Audit Gratuit în Meeting de 15 Minute

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

Servicii Extra

Design Custom

Aplicație mobil

500€ + TVA

Pagini Adiționale

150€ + TVA

Ora de Development

40€/h + TVA

Ora de Design

60€/h + TVA

Audit Complet

500€ + TVA

Strategie Pillar Blog 6 articole

500€ + TVA

Strategie Pillar Blog 12 articole

1000€ + TVA

Pachet Bannere

250€ + TVA

Creare website bazat pe dezvoltarea afacerii tale

Scopul site-ului tau web este de a transforma fiecare vizitator intr-un client, iar noi te putem ajuta sa transformi asta in realitate. La fel ca afacerea ta, stim ca prezenta ta online trebuie sa fie determinata de experienta utilizatorului – serviciile noastre profesionale de dezvoltare web vor crea un site web atractiv, fidel imaginii business-ului tau, dar si pe nevoile reale ale clientilor tai.

Echipa noastra de dezvoltare web numara sute de persoane cu o experienta mare in zona de servicii de creare website. Credeam cu tarie ca este important sa ne adaptam la orice schimbare, iar asta pentru ca la inceput, ecranele erau mici si informatia putina. Apoi, ecranele au devenit mai mari si site-urile web s-au adaptat. Acum, ecranele sunt din nou minuscule, deoarece majoritatea dintre noi folosim telefoanele mobile – iar site-urile web trebuie sa se adapteze atat la ecrane mici, cat si la monitoarele desktop mari. Aici intervine viteza, design-ul responsive si informatia transmisa care trebuie sa fie adaptata pe fiecare website.

Site-ul tau isi indeplineste obiectivele?

Solutiile IT trebuie sa genereze clienti si potentiali clienti pentru a fi un ajutor, sa iti sustina si sa-ti transmita mesajul, sa colecteze date, sa vanda produse si servicii, asta insa daca functioneaza bine.

Kemo este un proiect de suflet si o agentie care a crescut cu un peisaj digital dimanic, in continua schimbare. Atunci cand ne alegi pe noi pentru a-ti crea site-ul, beneficiezi de ani de experienta cu site-uri web, indiferent de tehnologie.

Intelegem ca doar un bun design web nu este suficient pentru ca business-ul din spatele unui site web sa atraga clientii din interogarile de cautare de pe internet, chiar daca este optimizat pentru motorul de cautare Google sau ai active reclame platite. Am creat serviciile si pachetele perfecte de creare website pentru a face platforma ta mai usor de utilizat, astfel incat performanta si conversia traficului sa poata fi imbunatatite. O buna parte a serviciului nostru de dezvoltare este capacitatea de a intelege industria in care activeaza business-ul tau, baza de clienti si nevoile lor reale si cum este produsul ori serviciul tau raspunsul la acestea.

Ar trebui sa angajez pe cineva pentru un serviciu de creare website?

Daca nu te grabesti si ai nevoie doar de un site cu o singura pagina, cum este un landing page mic, ce nu are nevoie de performante uluitoare, probabil ca te poti descurca si singur. Pe de alta parte, daca ai nevoie ca site-ul tau sa fie rapid, cu multe functii, trebuie sa platesti un serviciu de creare website profesional. Acest lucru iti va permite sa creezi un site mai complex, optimizat, facut sa iti genereze profit. Echipa noastra de dezvoltatori web experti, designeri si strategi de marketing digital de la Kemo foloseste tehnologie de ultima generatie, tool-uri performante si cele mai bune practici pentru a crea propriile site-uri web care sporesc implicarea utilizatorilor, prin continut care influenteaza motoarele de cautare in asa fel incat business-ul tau va fi rapid pe un loc fruntas in cautari. Lucrand cu Kemo, vei lucra cu o echipa de ingineri software care lucreaza cu tehnologii precum PHP, JavaScript, SQL, CSS, HTML, React JS si AngularJS, designeri si marketeri pregatiti sa-ti duca firma la urmatorul nivel. Ai toate astea, dar si o companie dedicata care intelege perfect valoarea calitatii unui brand.
Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de facebook..
Scroll to Top