Audit Gratuit

Creare website

Rezultate remarcabile

Rezultate remarcabile

De ce trebuie sa apelezi la un serviciu de creare website de la Kemo?

Am dezvoltat Kemo SaaS, un produs revolutionar prin care livram site-uri cu cele mai inalte performante, echipat cu tot ceea ce ai nevoie pentru a vinde si pentru a face profit. Site-ul pe care ti-l livram este perfect functional si are incluse feed-urile, codurile de tracking si setup-ul pentru marketing digital corect.

Kemo SaaS este produsul revolutionar prin care iti punem la dispozitie site-uri cu cele mai inalte perfromante de viteza, echipat cu feed-uri, coduri de tracking si un setup corect pentru marketing digital – toate menite sa te ajute sa vinzi si sa generezi profit.

Avantaje care lasa competitia in urma cu mult

  1. Livrare in 48 de ore
  2. Scor pe mobil testat cu Google Page Speed Insights peste 90, garantat
  3. Inovatie in domeniu: search cu Inteligenta Artificiala si pagini de SEO generate automat, bazate pe cautarile populare din site-ul tau, indexate apoi in Google
  4. Integrari cu toate marketplace-urile din Romania, servicii de curierat si programe de facturare
  5. Aplicatie de mobil iOS si Android
  6. Servicii SEO si PPC incluse
  7. Experienta a sute de persoane din management si din echipa Kemo
creare website

Your All-in-One Business Solution

Care sunt beneficiile tale?

01.

Scalare si profit mare pentru tine

Deoarece website-ul tau este optimizat si are toate update-urile la zi, are un scor de perfromanta mare in ceea ce priveste viteza si are SEO on page, costurile tale pentru reclamele online sunt mult mai mici. Vei vedea cresterea organica de la o saptamana la alta.

02.

Castigi timp

Pentru ca este o solutie All-in-One, nu mai ai nevoie sa angajezi firme diferite pentru servicii diferite, castigand astfel timp si probabil si resurse financiare. Efectuezi plata cu cardul, online, iar o singura echipa va gestiona toata promovarea ta online in bugetul optim. Incepand cu un site livrat in 48 de ore, pana la setup de marketing digital, servicii PPC si SEO cu rezultate garantate. Tu castigi timpul de care ai nevoie sa iti cresti business-ul.

02.

Castigi timp

Pentru ca este o solutie All-in-One, nu mai ai nevoie sa angajezi firme diferite pentru servicii diferite, castigand astfel timp si probabil si resurse financiare. Efectuezi plata cu cardul, online, iar o singura echipa va gestiona toata promovarea ta online in bugetul optim. Incepand cu un site livrat in 48 de ore, pana la setup de marketing digital, servicii PPC si SEO cu rezultate garantate. Tu castigi timpul de care ai nevoie sa iti cresti business-ul.

03.

Inovatie – parteneriate cu cele mai performante software-uri si update-uri zilnice

Iti aducem Inteligenta Artificiala pentru magazinul tau online, in zona de search, atat de esentiala. Acum, poti avea un mic Google chiar in site-ul tau care ”comunica” cu Google si indexeaza website-ul pentru a recomanda potentialilor tai clienti produsele sau serviciile tale.

Treci la următorul nivel prin indexarea in Google a paginilor generate automat de AI si Machine Learning, create pe baza celor mai populare cautari din magazinul tau online. Obtine trafic mult, de calitate si castiga un loc fruntas in nisa ta prin dominarea pozitiilor in Google la toate cuvintele relevante business-ului tau.

Incepe sa cresti

Creare website bazat pe dezvoltarea afacerii tale

Scopul site-ului tau web este de a transforma fiecare vizitator intr-un client, iar noi te putem ajuta sa transformi asta in realitate. La fel ca afacerea ta, stim ca prezenta ta online trebuie sa fie determinata de experienta utilizatorului – serviciile noastre profesionale de dezvoltare web vor crea un site web atractiv, fidel imaginii business-ului tau, dar atat si pe nevoile reale ale clientilor tai.

Echipa noastra de dezvoltare web numara sute de persoane cu o experienta mare in zona de servicii de creare website. Credeam cu tarie ca este important sa ne adaptam la orice schimbare, iar asta pentru ca la inceput, ecranele erau mici si informatia putina. Apoi, ecranele au devenit mai mari si site-urile web s-au adaptat. Acum, ecranele sunt din nou minuscule, deoarece majoritatea dintre noi folosim telefoanele mobile – iar site-urile web trebuie sa se adapteze atat la ecrane mici, cat si la monitoarele desktop mari. Aici intervine viteza, design-ul responsive si informatia transmisa care trebuie sa fie adaptata pe fiecare website.

Site-ul tau isi indeplineste obiectivele?

Solutiile IT trebuie sa genereze clienti si potentiali clienti pentru a fi un ajutor, sa iti sustina si sa-ti transmita mesajul, sa colecteze date, sa vanda produse si servicii, asta insa daca functioneaza bine.

Kemo este un proiect de suflet si o agentie care a crescut cu un peisaj digital dimanic, in continua schimbare. Atunci cand ne alegi pe noi pentru a-ti crea site-ul, beneficiezi de ani de experienta cu site-uri web, indiferent de tehnologie.

Intelegem ca doar un bun design web nu este suficient pentru ca business-ul din spatele unui site web sa atraga clientii din interogarile de cautare de pe internet, chiar daca este optimizat pentru motorul de cautare Google sau ai active reclame platite. Am creat serviciile si pachetele perfecte de creare website pentru a face platforma ta mai usor de utilizat, astfel incat performanta si conversia traficului sa poata fi imbunatatite. O buna parte a serviciului nostru de dezvoltare este capacitatea de a intelege industria in care activeaza business-ul tau, baza de clienti si nevoile lor reale si cum este produsul ori serviciul tau raspunsul la acestea.

Ar trebui sa angajez pe cineva pentru un serviciu de creare website?

Daca nu te grabesti si ai nevoie doar de un site cu o singura pagina, cum este un landing page mic, ce nu are nevoie de performante uluitoare, probabil ca te poti descurca si singur. Pe de alta parte, daca ai nevoie ca site-ul tau sa fie rapid, cu multe functii, trebuie sa platesti un serviciu de creare website profesional. Acest lucru iti va permite sa creezi un site mai complex, optimizat, facut sa iti genereze profit.

Echipa noastra de dezvoltatori web experti, designeri si strategi de marketing digital de la Kemo foloseste tehnologie de ultima generatie, tool-uri performante si cele mai bune practici pentru a crea propriile site-uri web care sporesc implicarea utilizatorilor, prin continut care influenteaza motoarele de cautare in asa fel incat business-ul tau va fi rapid pe un loc fruntas in cautari.

Lucrand cu Kemo, vei lucra cu o echipa de ingineri software care lucreaza cu tehnologii precum PHP, JavaScript, SQL, CSS, HTML, React JS si AngularJS, designeri si marketeri pregatiti sa-ti duca firma la urmatorul nivel. Ai toate astea, dar si o companie dedicata care intelege perfect valoarea calitatii unui brand.

Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de facebook.