Studiu de caz: Performanță într-un timp record livrată de platforma Kemo pentru o clinică Stomatologică din Sibiu

Kemo, prima platformă din România, care a integrat toate serviciile esențiale de marketing digital la cel mai înalt nivel de calitate, într-un singur loc, sub formă de SaaS (Software as Service).

Branding

Branding-ul este cea mai importantă piesă din „puzzle-ul” succesului tău. Obișnuim să spunem că este exact precum fundația unei case. Fără branding este extrem de dificil să ai o prezență online uniformă și profesională, începând de la website și până la bannere online sau offline.

Vezi propunerea completă pentru Smiles by Dr. Buza aici.

Exemplu Branding

Testarea Website cu Google Page Speed Insights pentru performanța pe mobil

La ce ajută acest scor? De ce este atât de important?

Ca să înțelegem exact ce înseamnă acest lucru, trebuie să privim din perspectiva Google. Ce își dorește cu adevarat? Extrem de simplu! Google dorește ca fiecare utilizator, in urma descoperirii unei probleme, să pretindă că printr-o căutare pe Google, va reusi „într-o secundă să își rezolve problema”. Dacă utilizatorul reușește să găsească rezolvarea problemei, atunci avem 3 părti care sunt fericite: 

 1. Utilizatorul accesează, în urma rezolvării problemei, anunțul business-ului, moment în care business-ul câștigă un client, iar, drept urmare, Google a încasat o sumă de bani din bugetul alocat de companie pentru aceste anunțuri.
 2. În cazul în care utilizatorul realizează căutări pe Google fără niciun rezultat pentru nevoia sa, atunci există șanse de a renunța la căutările prin motorul de căutare Google și să apeleze la Yahoo sau Bing, aspect de care Google se ferește prin eforturile depuse spre optimizarea căutărilor online.  

Cum măsoară Google acest lucru? Prin obiective și prin algoritmi care testează website-urile, unul extrem de important fiind acest Google Page Speed Insights. Pe scurt, un website, cu performanță peste 90, poate să obțină clienți de la Google la un cost mult mai mic comparativ cu un website cu performanță de 30-40, dintr-un maxim de 100. 

În urma studiilor efectuate de Kemo, sub 1% website-uri din România dețin acest scor de performanță de peste 90.

Performanta site

Analiza performanta PPC (Google Ads)

Având în vedere că website-ul este creat de Kemo, și performanța pe mobil este de peste 90 din 100, cu un continut de calitate și structura perfecta pentru SEO on page cu un buget relativ minim, suntem lideri de piață în zona de clinici dentare Sibiu cu următoarele rezultate.

Ne-am afișat la 53% din căutările de cuvinte-cheie din nișa de clinici dentare, am apărut în partea de sus a paginii în 81% și am fost pe prima poziție în 49% din căutări.

Putem observa foarte usor diferența mare dintre noi și competitorul clientului nostru (diferența între locul 1 și locul 2). Aceste rezultate înseamnă mai mulți clienți la costuri mai mici.

Auction Insights
Prezentare generala

Analiza SEO

Asemenea cazului analizei anunțurilor Google, în SEO observăm o creștere rapidă în tot ceea ce înseamnă cuvinte pentru clinici stomatologice, de exemplu: „implant dentar Sibiu, etc.”. Această creștere, în mod normal, este oferită de alte companii de SEO în perioade de 6-12 luni.

După doar nici 2 luni, de când am început campaniile SEO, în urma graficului de mai jos, observăm:

 • 7 cuvinte pe prima poziție în Google
 • 9 cuvinte în primele 3 poziții
 • 15 în primele 10 poziții (prima pagina în Google)
 • 63 în primele 50 de poziții
 • 111 în primele 100 de poziții

Aceste numere cresc de la săptămână la săptămână.

ATENȚIE! Aceste creșteri sunt garantate doar la website-urile realizate prin soluția oferită de Kemo.

Numarul de cuvinte cheie din TOP
Distributia cuvintelor cheie
Topul cuvintelor cheie

Produsele Kemo folosite pentru clinica stomatologica din Sibiu Smiles By Dr. Buza:

 1. Servicii Branding – Pachetul Basic
 2. Creare website de prezentare – Website de prezentare
 3. Optimizare SEO – Pachetul Auto SEO
 4. Servicii PPC – Pachetul Auto PPC

Leave this field blank