Studiu de caz

Medgrup

Performanță într-un timp record livrată de platforma Kemo pentru o companie națională care vinde echipamente profesionale pentru clinici de estetica medicală.

Kemo, prima platformă din România, care a integrat toate serviciile esențiale de marketing digital la cel mai înalt nivel de calitate, într-un singur loc, sub formă de SaaS (Software as Service).

Testimonial

Website

De ce este atât de important?

Ca să înțelegem exact ce înseamnă acest lucru, trebuie să privim din perspectiva Google. Ce își dorește cu adevarat? Extrem de simplu! Google dorește ca fiecare utilizator, in urma descoperirii unei probleme, să pretindă că printr-o căutare pe Google, va reusi „într-o secundă să își rezolve problema”. 

Cum te ajută această viteză?

Un website, cu performanță peste 90, poate să obțină clienți de la Google la un cost mult mai mic comparativ cu un website cu performanță de 30-40, dintr-un maxim de 100. 

În urma studiilor efectuate de Kemo, sub 1% website-uri din România dețin acest scor de performanță de peste 90.

Performanța SEO

Clientul med-grup.ro a venit la noi prima data pentru refacerea website-ului.

Dupa doar 3 luni cu abonamentul maxim, FULL SEO și împreună cu calitate website-ului dpdv al performanțelor am reușit să le îndeplinim obiectivele adică să aducem pe prima poziție în Google cele 11 cuvintele dorite care au o dificultate medie și mare: Echipamente clinici estetica, Echipament pentru tratamente faciale, Echipament pentru remodelare corporala, Echipament laser dioda, Echipament pentru criolipoliza, Echipament pentru indepartarea unui tatuaj, Echipament pentru rejuvenare faciala, Echipament pentru clinica estetica, Echipament cu radiofrecventa, Echipament pentru implantul de par.

Rezultate generale în 3 luni:

  • 26 cuvinte pe prima poziție în Google
  • 32 cuvinte în primele 3 poziții
  • 75 în primele 10 poziții (prima pagina în Google)
  • 332 în primele 50 de poziții
  • 463 în primele 100 de poziții

Aceste numere cresc de la săptămână la săptămână.

ATENȚIE! Aceste creșteri sunt garantate doar la website-urile realizate prin soluția oferită de Kemo.

Produse Kemo SaaS folosite