Studio de caz

Smiles by
Dr. Buza

Performanță într-un timp record livrată de platforma Kemo pentru o clinică Stomatologică din Sibiu.

Kemo, prima platformă din România, care a integrat toate serviciile esențiale de marketing digital la cel mai înalt nivel de calitate, într-un singur loc, sub formă de SaaS (Software as Service).

Testimonial

Branding

Branding-ul este cea mai importantă piesă din „puzzle-ul” succesului tău. Obișnuim să spunem că este exact precum fundația unei case. Fără branding este extrem de dificil să ai o prezență online uniformă și profesională, începând de la website și până la bannere online sau offline.

 

Vezi propunerea completă pentru Smiles by Dr. Buza aici.

Viteză Website

De ce este atât de important?

Ca să înțelegem exact ce înseamnă acest lucru, trebuie să privim din perspectiva Google. Ce își dorește cu adevarat? Extrem de simplu! Google dorește ca fiecare utilizator, in urma descoperirii unei probleme, să pretindă că printr-o căutare pe Google, va reusi „într-o secundă să își rezolve problema”. 

Cum te ajută această viteză?

Un website, cu performanță peste 90, poate să obțină clienți de la Google la un cost mult mai mic comparativ cu un website cu performanță de 30-40, dintr-un maxim de 100. 

În urma studiilor efectuate de Kemo, sub 1% website-uri din România dețin acest scor de performanță de peste 90.

Performanță PPC

Având în vedere că website-ul este creat de Kemo, și performanța pe mobil este de peste 90 din 100, cu un continut de calitate și structura perfecta pentru SEO on page cu un buget relativ minim, suntem lideri de piață în zona de clinici dentare Sibiu cu următoarele rezultate.

Ne-am afișat la 53% din căutările de cuvinte-cheie din nișa de clinici dentare, am apărut în partea de sus a paginii în 81% și am fost pe prima poziție în 49% din căutări.

Putem observa foarte usor diferența mare dintre noi și competitorul clientului nostru (diferența între locul 1 și locul 2). Aceste rezultate înseamnă mai mulți clienți la costuri mai mici.

Performanță SEO

Asemenea cazului analizei anunțurilor Google, în SEO observăm o creștere rapidă în tot ceea ce înseamnă cuvinte pentru clinici stomatologice, de exemplu: „implant dentar Sibiu, etc.”. Această creștere, în mod normal, este oferită de alte companii de SEO în perioade de 6-12 luni.

După doar nici 2 luni, de când am început campaniile SEO, în urma graficului de mai jos, observăm:

  • 7 cuvinte pe prima poziție în Google
  • 9 cuvinte în primele 3 poziții
  • 15 în primele 10 poziții (prima pagina în Google)
  • 63 în primele 50 de poziții
  • 111 în primele 100 de poziții

Aceste numere cresc de la săptămână la săptămână.

ATENȚIE! Aceste creșteri sunt garantate doar la website-urile realizate prin soluția oferită de Kemo.