Studiu de caz

Danibrum

Performanță într-un timp record livrată de platforma Kemo pentru o companie națională care vinde utilaje de prelucrare a lemnului.

Kemo, prima platformă din România, care a integrat toate serviciile esențiale de marketing digital la cel mai înalt nivel de calitate, într-un singur loc, sub formă de SaaS (Software as Service).

Testimonial

Website

De ce este atât de important?

Ca să înțelegem exact ce înseamnă acest lucru, trebuie să privim din perspectiva Google. Ce își dorește cu adevarat? Extrem de simplu! Google dorește ca fiecare utilizator, in urma descoperirii unei probleme, să pretindă că printr-o căutare pe Google, va reusi „într-o secundă să își rezolve problema”. 

Cum te ajută această viteză?

Un website, cu performanță peste 90, poate să obțină clienți de la Google la un cost mult mai mic comparativ cu un website cu performanță de 30-40, dintr-un maxim de 100. 

În urma studiilor efectuate de Kemo, sub 1% website-uri din România dețin acest scor de performanță de peste 90.

Performanța SEO

Clientul danibrum.ro a venit la noi prima data pentru realizarea magazinului online extrem de performant. Dupa 6 luni de SEO cu o agenție de top din România rezultatele au lăsat de dorit. Observăm dupa prima săptămână de colaborare cu KEMO pe pachetul FULL SEO saltul incredibil făcut, adică:

  • 12 cuvinte pe prima poziție în Google
  • 23 cuvinte în primele 3 poziții
  • 108 în primele 10 poziții (prima pagina în Google)
  • 547 în primele 50 de poziții
  • 681 în primele 100 de poziții
Avem indexate în primele poziții cuvinte cheie extrem de relevante precum: utilaje lemn second hand, utilaje mobila, router cnc, etc.

Aceste numere cresc de la săptămână la săptămână.

ATENȚIE! Aceste creșteri sunt garantate doar la website-urile realizate prin soluția oferită de Kemo.

Produse Kemo SaaS folosite