Servicii PPC

Servicii PPC

Vrei sa știe lumea de produsele și serviciile tale, iar reclamele sa fie placute, ci nu evitate?

Te putem ajuta sa ajungi unde iti doresti cu Campanii de Google Ads si Facebook Ads. Alege o agentie de marketing digital cu un staff cu experiență si pregătire superioară in Google Ads. De asemenea o agenție care sa faca implementări saptamanale si verificari zilnice iar raportarea o alegi în funcție de cum dorești. Saptamanal sau Lunar.

Alege Kemo de la început pentru rezultate maxime. Iti cream strategia de Marketing Digital si o implementam intr-un plan bine pus la punct.

Ce oferim?
  1. Strategie pentru set up
  2. Verificare zilnică a campaniilor
  3. Optimizare
  4. Suport rapid
  5. Echipa de specialiști
  6. Transparenta totala
  7. Raportare lunară
servicii ppc

ÎNCEPE SĂ CREȘTI

Servicii PPC

01.

All in one solution

Servicii PPC profesionale. Focus maxim pe costurile de achizitie, crestere sustenabilă și un return of investment care să te satisfacă

02.

Castigi vizibilitate

Totul începe de la analizarea business-ului tău pana la cunoașterea exacta a marjei de profit și a costurilor pentru a implementa o strategie care în prima fază are ca obiectiv break-even-ul, iar ulterior profit și scalare.

Servicii PPC

Se achită taxă de setup, o singură dată. Echivalentul a unei luni de optimizare.

Configurare, urmărire și optimizare efectuate de:

PPC

Auto

Buget lunar 1.000€ – 3.000€

Suport Whatsapp

Facebook Ads

Google Ads

Instagram Ads

Youtube Ads

Maxim 6 campanii

Optimizare lunară

Setup complet A-Z

500€

/lună

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

PPC

Advanced

Buget lunar 3.000€ – 10.000€

Suport Whatsapp

Facebook Ads

Google Ads

Instagram Ads

Youtube Ads

Maxim 6 campanii

Optimizare lunară

Setup complet A-Z

1000€

/lună

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

PPC

Full

Buget lunar 10.000€ – 20.000€

Suport Whatsapp

Facebook Ads

Google Ads

Instagram Ads

Youtube Ads

Maxim 6 campanii

Optimizare lunară

Setup complet A-Z

2000€

/lună

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

Buget lunar de peste 20.000€?

Întrebări Frecvente

Taxa de set-up conține:
– Crearea, configurarea și interconectarea tuturor conturilor de publicitate și conexe acestora.
– Implementarea corectă a codurilor de tracking (facebook pixel, google analytics 4, enhanced e-commerce, etc.)
– Audit, research, strategie și implementarea campaniilor bazate pe strategie aprobată.
– Crearea de liste de audiențe conform publicului țintă stabilit în faza de strategie.

Da, doar trebuie să trimiți un e-mail către help@kemo.ro.

Bannerele nu sunt incluse, acestea reprezintă un seviciu extra și se poate achiziționa la prețul de 250€/set iar acesta conține toate dimensiunile necesare pentru fiecare size din Facebook, Google, Youtube și Gmail.

Nu, fee-ul este strict pentru urmărirea, optimizarea, scalarea și raportarea campaniilor efectuate.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Audit Gratuit în Meeting de 15 Minute

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

Testimoniale

Sorana Gioielli

CEO Sorana Gioielli

Incredibile rezultate și incredibilă performanța livrată de Kemo. Aveam siteul din 2018 făcut și timp de aproape 3 ani pot spune că am batut pasul pe loc. În doar o lună de la lansarea noului website Kemo a depășit tot ce a fost făcut în 3 ani de vechea firmă care ne-a facut siteul. Cine este serios în legatură cu business-ul său trebuie să aibe această solutie.

Radu Nicolcioiu

CEO Best Accounting

Cu noul website de la Kemo am ajuns pe prima pagină la cuvintele – contabil Timisoara – contabilitate Timisoara – firma contabilitate Timisoara – primă luna. Aproape greu de crezut că este posibil așa ceva. Deasemenea costurile în Google Ads și Facebook Ads au scăzut, au crescut cererile pe whatsapp și telefon și deja am mărit echipa la 30 de persoane. Recomand soluția oferită de Kemo.

Incepe sa cresti

Servicii PPC – Googe Ads / Facebook Ads de la Kemo

Dacă doriți să vă actualizați marketingul digital cu campanii de Google Ads, avem exact ceea ce aveți nevoie! Kemo îți poate administra campaniile de Google Ads cu o echipa specializată cu studii superioare și calificări pentru Google Ads. Iti oferim o gamă largă de servicii de marketing digital si putem stabili o videoconferinta pentru a discuta concret pe proiectul tău de ce ar trebui sa ne alegi pe noi sa avem grija ca investiția ta în marketing online să crească exponențial în rând cu rezultatele. In urmatoarele randuri iti prezentam viziunea noastra in legatura cu alegerea agentiei. Există multe agenții de marketing care oferă servicii de google ads de luat în considerare atunci când ești în căutare de servicii de calitate. Cauta o agentie care sa supravegheze zilnic campaniile și fondurile investite în publicitate. Strategia trebuie împărțită clar pe pâlnia de marketing cu campanii diverse si potrivite scopului pentru care sunt făcute si concepute. Să te asiguri că alegi ceva care funcționează bine în funcție de trafic, care poate fi intens si o echipa care sa fie pregatita pentru sezonalitate, evenimente si ocazii speciale și care sa poată livra orice este necesar. Campaniile de Marketing Digital nu constau în cateva cuvinte cheie si cateva anunturi text. De la conceptul produsului / serviciului, la site si la creșterea si utilizarea maxima a segmentului de “advocacy”.

Agentie pentru Servicii PPC – Google Ads si Facebook Ads

Reclamele în general sunt foarte prost făcute si firme mari au “calcat in strachini” cu campanii făcute într-un mod eronat. Dacă ești pregatit sa duci contul tău de Google Ads si cel de Facebook Ads la următorul nivel trebuie sa alegi o Agenție de Marketing care nu va taia colturile si are posibilitatea sa iti ofere totul de la Branding la implementari de ERP uri si asta printr-o echipa vastă, specializata pe fiecare obiect de activitate. Scurta noastra “introducere” iti permite să alegi Agentia perfectă pentru proiectul vostru. Am intalnit o gamă largă de agenții, de la opțiuni de cea mai înaltă calitate la cele mai mici “one man show” dar care deasemenea iti cer un fee considerabil. Dar fee-ul nu este problema, deoarece acesta in comparatie cu investitia lunara in Google Ads este significant mai mic. Iar bugetul acordat reclamelor este cel mai important si acesta trebuie sa aducă rezultatele pe care le aștepți.Deci agenția trebuie aleasă în funcție de capacitatea de budget management, timp alocat ție, viziune pentru proiectul tău și nu în baza costurilor de agenție deoarece serviciile diferă substanțial si nu fac diferenta de calitate.

Alege data și ora mai jos și un consultant de la Kemo va discuta cu tine despre proiectul tău.

Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de facebook.
Scroll to Top