Privacy Policy – Kemo Advertising

Privacy Policy

Your privacy matters to us as much as your business. No matter what, your information is safe with us.

Privacy Policy

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator vor fi prelucrate numai in scopul furnizarii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.kemo.ro.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.kemo.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre www.kemo.ro in urmatoarele scopuri:

  • prelucrarea comenzilor, activitati comerciale, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari de produse;
  • participarea la concursuri, promotii;
  • transmiterea de mesaje de tip administrativ;
  • transmiterea de oferte, materiale promotionale si promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.kemo.ro si a tertilor cu care avem relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
  • stabilirea legaturii cu clientii, informarea utilizatorilor/clientilor privind evaluarea produselor;
  • activitati de post-vanzare, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/clientilor privind evaluarea produselor;
  • pentru apararea intereselor noastre legitime.

Pentru fiecare din aceste scopuri, vom prelucra datele cu caracter personal in baza unui temei adecvat de prelucrare.

Datele se vor retine de catre www.kemo.ro si se vor utiliza in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.kemo.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.kemo.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dvs. 

Conform cerintelor Regulamentului nr. 679/2016 (Regulamentul general privind protectia datelor sau GDPR) si a celorlalte legi aplicabile protectiei datelor personale, site-ul www.kemo.ro administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dvs.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le putem prelucra sunt: nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, data si locul nasterii, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza prin accesarea si utilizarea www.kemo.ro

Conform cerintelor GDPR, in sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Prin accesul la unele servicii ale site-ului www.kemo.ro, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de noi si/sau de partenerii nostri contractuali.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau, iar site-ul www.kemo.ro nu poate raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor dvs.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma www.kemo.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizorilor de servicii de marketing/telemarketing, furnizorilor de servicii de cercetare de piata, furnizorilor de servicii IT.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

GDPR va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Fara a va afecta dreptul de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri in legatura cuprezenta sectiune, nu ezitati sa ne contactati in scris la adresa de email www.kemo.ro.