Postări Social Media cu Plan Editorial

Fii prezent pe
Social Media.

Alege servicii profesionale de Postari Social Media de pe platforma Kemo. Strategie lunara, postari dedicate Facebook, Instagram si Linkedin, platforma de verificare / aprobare postari, poze calitative si transparenta 100%.

Kemo SaaS este platforma All in one care ofera website-uri si servicii de marketing digital la cel mai inalt nivel de calitate si performanta de pe piata.

Servicii Social Posts

Facebook & Instagram.
AUTO SOCIAL POSTS
Pachetul nu include crearea de bannere/afișe. Acestea se pot achiziționa separat de aici.

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

ADVANCED SOCIAL POSTS
Pachetul nu include crearea de bannere/afișe. Acestea se pot achiziționa separat de aici.

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

FULL SOCIAL POSTS

Pachetul nu include crearea de bannere/afișe. Acestea se pot achiziționa separat de aici.

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

De ce sa alegi solutia Kemo SaaS?

Toate serviciile de Marketing Online într-un singur loc. Website, SEO, Branding, PPC, Social Post, toate se regăsesc sub umbrela Kemo. 
Începe și tu să câștigi timp folosind o platforma care îți oferă soluția tuturor nevoilor afacerii tale.

Cum funcționează?

Pentru a facilita experiența clienților la maxim, am ales sa automatizăm TOT. În loc de contracte și facturi, acum totul se face prin câteva click-uri.

01

Alege orice pachet dorești

Indiferent ca este vorba de Website, PPCC, SEO sau Social Posts.

02

Efectuezi plata exclusiv cu cardul pe platformă

Lunar îți debităm cardul și primești în mod automat factura pe mail.

03

Completezi formularul de onboarding

Aici vei completa toate detaliile business-ului tău și cum îți dorești să arate noul site.

04

Primești produsul la cel mai înalt nivel de calitate

După aprobarea site-ului draft, se migrează pe domeniul pricipal.

Rezultate remarcabile

Castiga extra vizibilitate pe Social Media

Postari Social Media pe pilot automat. Cresterea vizibilitatii brand-ului tau, crearea de relatii puternice cu clientii si transmiterea tuturor informatiilor utile in mediul online.

01. Strategie Lunară

02. Postari dedicate

03. Platforma verificare/aprobare postări

04. Poze stock premium

05. Vizibilitate crescută în mediul online

06. Transparență totală

postari social media

Your All-in-One Business Solution

Ce beneficii ai daca
alegi Postari Social Media?

01.

All in one solution

Tot ce ai nevoie pentru o vizibilitate crescuta intr-un singur loc. Postari Social Media pe pilot automat. Cresterea vizibilitatii brand-ului tau, crearea de relatii puternice cu clientii si transmiterea tuturor informatiilor utile in mediul online.

02.

Castigi vizibilitate

O vizibilitate crescuta pe Social Media inseamna mai mult trafic pentru website-ul tau. Din momentul in care numarul vizitatorilor creste, lucrurile devin si mai simple. Odata ajunsi la destinatie, vor avea ocazia de a te cunoaste mai bine si de a realiza o achizitie efectiva.

03.

Transmiti informatii utile

Social Media este locul ideal unde poti transmite acele informatii utile de care clientii tai au nevoie precum adresa sediului, programul de lucru sau cum te pot contacta.

De asemenea, valorile brandului sunt mai bine cunoscute.

04.

Comunici in timp real cu proprii tai clienti

Apropierea de clienti reprezinta un pas important in construirea unei relatii puternice si de lunga durata. Clientii Social Media iti pot aduce mai mult decat iti poti imagina, in special atunci cand le oferi atentia cuvenita.

Întrebări Frecvente

Completezi un brief de onboarding, iar pe baza lui echipa de SMM propune o strategie (plan editorial), după ce strategia este aprobată, postările vor fi încărcate într-un soft de vizualizare și verificare, care are și aplicație de telefon mobil iar singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să le aprobi sau să lași comentariu în cazul în care se doresc modificări. Odată ce postarea este aprobată aceasta se va posta în mod automat pe pagina la data și ora stabilită în strategie

– Research

– Strategie

– Soft cu aplicație pe mobil, nr.1 internațional folosit de brand-uri precum: Ikea, Orange, Sony și e-On.

– Poze stock premium

– Creare conținut

– Raportare

Da, doar trebuie să trimiți un e-mail către help@kemo.ro.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Discută cu noi

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

Testimoniale

Sorana Gioielli

CEO Sorana Gioielli

Incredibile rezultate și incredibilă performanța livrată de Kemo. Aveam siteul din 2018 făcut și timp de aproape 3 ani pot spune că am batut pasul pe loc. În doar o lună de la lansarea noului website Kemo a depășit tot ce a fost făcut în 3 ani de vechea firmă care ne-a facut siteul. Cine este serios în legatură cu business-ul său trebuie să aibe această solutie.

Radu Nicolcioiu

CEO Best Accounting

Cu noul website de la Kemo am ajuns pe prima pagină la cuvintele – contabil Timisoara – contabilitate Timisoara – firma contabilitate Timisoara – primă luna. Aproape greu de crezut că este posibil așa ceva. Deasemenea costurile în Google Ads și Facebook Ads au scăzut, au crescut cererile pe whatsapp și telefon și deja am mărit echipa la 30 de persoane. Recomand soluția oferită de Kemo.

O agenție de Postari Social Media îți poate crește vizibilitatea și vânzările

Pentru creșterea vizibilității companiei tale în mediul online, este necesar să apelezi la o firmă de specialitate. Aceasta va desfășura următoarele acțiuni:

  • Crearea unui conținut atractiv și relevant pentru postările Social Media
  • Stabilirea strategiei de conținut
  • Folosirea platformei nr.1 pentru planificarea conținutului
  • Postarea conținutului pe rețelele de socializare

O astfel de investiție înseamnă creșterea vizibilității pe internet. Costurile pentru servicii Postari Social Media sunt cu mult mai scăzute decât cele ale campaniilor de publicitate pe care trebuie să le duci pentru ca firma ta să își prezinte portofoliul de produse și servicii.

Cu milioane de utilizatori activi zilnic în Social Media, prezenta în mediul online a oricărui business, nu mai este o opțiune ci mai degrabă o necesitate. Orice potential client, caută înainte de orice website-ul si prezenta in social media a business-ului, iar daca prezenta acestuia este infima, credibilitatea si interesul scad.

Care este prețul pentru Postari Social Media

Kemo îți oferă servicii Postari Social Media pentru tine și pentru afacerea ta. Prețul pentru servicii sunt fixe în funcție de pachetul selectat. Acestea sunt gândite pentru diverse business-uri în funcție de nevoile afacerii tale și cât de vizibilă și prezentă îți dorești ca aceasta să fie pe rețelele de socializare. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la 0734.703.664 sau vino să stăm de vorbă la sediul din Sibiu, Grigore Ionescu 2B.

Ce înseamnă?

Este un concept de online marketing. Acesta se referă la mijlocul de comunicare puternic prin rețelele de socializare, disponibil companiilor de toate dimensiunile pentru a fi permanent în contact cu clienții sau potențialii clienți. Pentru ca aceste postări să fie utile, este necesară o strategie bine pusă la punct, cunoașterea clienților pentru a le putea transmite ceea ce aceștia așteaptă .

Este o formă de internet marketing care folosește beneficiile pe care rețelele sociale le pot oferi pentru a genera interacțiuni iar astfel conștientizarea și vizibilitatea brandului vor fi crescute, fapt care duce la generarea de noi clienți.

Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de facebook.

Solicita Audit Gratuit

Leave this field blank