Pachet Promovare Online Complet

Ideea ta implementată și testată corect.

Foarte multe idei și vise de milioane ajung să „moară” încet din cauza testării și lansării efectuate greșit. Prin acest pachet ne asigurăm că ai toate instrumentele necesare, la cel mai înalt nivel de calitate și performanță, pentru a-ți transforma visul în realitate.

De la vis la o afacere de succes.

Oricare ar fi ideea ta, în următoarele pachete am cuprins cele mai relevante produse necesare pentru o lansare de succes sau de a testa un produs/serviciu nou. Știm că pentru început bugetul este limitat, motiv pentru care am selectat produsele esențiale și fundamentale pentru rezultate concrete.

ALL IN 1 BUNDLE

WEBSITE DE PREZENTARE

4.840€ + TVA

Valoare totală produse incluse = 5.340€ + TVA

Include toate produsele de marketing digital esențiale succesului unui start-up sau a unui business nou. 

Produse incluse:

Timp de Livrare estimativ: 15-20 zile lucrătoare

15 zile banii înapoi dacă nu ești mulțumit*
Termen de livrare estimativ se va comunica la primul meeting
Poți renunța oricând fără nicio obligație.
Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

ALL IN 1 BUNDLE

MAGAZIN ONLINE

5.340€ + TVA

Valoare totală produse incluse = 6.140€ + TVA

Include toate produsele de marketing digital esențiale succesului unui start-up sau a unui business nou. 

Produse Incluse:

Timp de Livrare estimativ: 20-30 zile lucrătoare

15 zile banii înapoi dacă nu ești mulțumit*
Termen de livrare estimativ se va comunica la primul meeting
Poți renunța oricând fără nicio obligație.
Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

Clienți

Descoperă unii dintre clienții care au încredere în serviciile noastre.

Întrebări Frecvente

Pentru orice start up care este serios în lansarea lui, care își dorește garanția performanțelor și un start de succes. Pentru oricine dorește să testeze un MVP (minimum viable product). Pentru cei care își doresc un „hard refresh” dpdv al imaginii (brand refresh) și performanțelor website-ului și a rezultatelor în SEO și PPC.

Pentru a obține și pentru a menține performanța de 90+ pe mobil a website-urilor, sunt necesare soluțiile de top, precum: hosting, CDN, optimizare website, verificare constantă, iar acestea generează costuri lunare. Pe lângă toate acestea, site-ul beneficiază de o multitudine de alte module premium, care de asemenea generează un cost lunar. Toate acestea sunt incluse în taxa de mentenață lunară.

– Peste 90 scor de performanță pe mobil testat cu Google Page Speed Insights

– Server VPS dedicat (Amazon/Google)

– CDN – Content Delivery Network

– Update saptamanal platformă/module

– Securitate avansată

– Cerințe/Modificări

– Integrări marketplace-uri/curieri/facturare/sms – magazine online

– CRM – website prezentare

– Adrese de e-mail

– Aplicatie de mobil tip PWA

– Implementări request-uri website (gratuit pentru cereri de până în 10 min)

După multe teste efectuate pe platforme precum: Magento, OpenCart, CS Cart, Prestashop, etc. am ajuns la concluzia ca doar WordPress/WooCommerce ne permite super-optimizarea website-ului astfel încât sa atingem cel mai înalt nivel de performanță cerut de Google/Facebook și în același timp să oferim toate funcționalitățile enumerate mai sus.
Alt lucru extrem de esențial sunt integrările prin API gata dezvoltate de companiile medii și mari care oferă soluții profesionale de ERP, CRM, Warehouse management, Payments, Billing. Ex: Ai un website pe o platformă custom și ai nevoie să integrezi ERP-ul business-ului tău, o asemenea integrare te poate costa în jurul a 5000€, iar în același timp pentru WooCommerce poate exista un modul care să coste până în 100-200€.

Declarație oficială WooCommerce:
Sky is the limit. We’ve seen instances of shops with 100,000+ products listed, handling thousands of transactions per minute. In those cases, they had great hosting support and their own developer team focused on optimization.Declarație oficială WooCommerce:
Sky is the limit. We’ve seen instances of shops with 100,000+ products listed, handling thousands of transactions per minute. In those cases, they had great hosting support and their own developer team focused on optimization.

Fiind un produs SaaS, acces la website este limitat strict la administrarea acestuia (creare, adăugare, editare, ștergere produse, categorii, comenzi, blog, pagini, etc.). În momentul în care renunți la colaborare îți exportăm și facilităm migrarea produselor, comenzilor, clienților, blog-urilor și conținut media către următorul furnizor.

Da, în condițiile în care migrarea se face din WooCommerce în WooCommerce. Dacă migrarea se face de pe alte platforme în WooCommerce este posibil să genereze un cost extra între 50€ și 300€, care reprezintă strict costul softului de migrare.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Ai întrebări?

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

Testimoniale

Robert Colpoș

Marketing Director Danibrum

Experiența noastră cu Kemo a început cu crearea unui site, continuând cu adăugarea de servicii de performance marketing, SEO, grafică etc. Activăm într-o industrie care necesită cunoștințe extinse și nișate. Calitatea și Rapiditatea cu care răspund solicitărilor noastre, sunt 2 puncte forte al acestei companii. Recomand serviciile KEMO, dacă dorești performanță și valoare adăugată banilor investiți în marketingul digital.

Super echipa si super servicii. Website facut super profesional si performant. Rezultate uimitoare pe SEO. Recomand!

Dr. Andrei Buza

Founder Smiles by Dr. Buza

Am beneficiat de branding și website. Pot spune că site-ul este foarte rapid, iar rezultatele pe SEO incredibile. Recomand!

Câștigă mai mult, cu un site mai rapid.

Beneficii Core Web Vitals

pachet promovare online
creare magazin online
Beneficii SEO

Creștere inimaginabilă vizibilă încă din primele săptămâni.

Uită de promisiunile false primite până acum, și descoperă cum poți crește pe SEO mai rapid ca niciodată cu soltuia Kemo SaaS.

De ce sa alegi soluția Kemo SaaS?

Toate serviciile de Marketing Online într-un singur loc. Website, SEO, Branding, PPC, Social Post, toate se regăsesc sub umbrela Kemo. 
Începe și tu să câștigi timp folosind o platforma care îți oferă soluția tuturor nevoilor afacerii tale.

agentie marketing
agentie marketing

Cum funcționează?

Pentru a facilita experiența clienților la maxim, am ales sa automatizăm TOT. În loc de contracte și facturi, acum totul se face prin câteva click-uri.

01

Alege orice pachet dorești

Indiferent ca este vorba de Website, PPCC, SEO sau Social Posts.

02

Efectuezi plata exclusiv cu cardul pe platformă

Lunar îți debităm cardul și primești în mod automat factura pe mail.

03

Completezi formularul de onboarding

Aici vei completa toate detaliile business-ului tău și cum îți dorești să arate noul site.

04

Primești produsul la cel mai înalt nivel de calitate

După aprobarea site-ului draft, se migrează pe domeniul pricipal.

Pachet Promovare Online - Generator de Succes

Pachet Promovare Online, o adevărată provocare pentru afacerea ta! Susținem faptul că nu trebuie să traduci neapărat termenul “spike”, ci doar să apelezi la un pachet promovare online care-ți va arăta cum se simte un asemenea fenomen de marketing în firma ta.

Echipa Kemo înțelege perfect o primă nevoie a afacerii tale. Astfel, îți punem la dispoziție un pachet promovare online ce va rula pentru afacerea ta la superlativ cu scopul primordial al afacerii tale care prevede aducerea potențialilor clienți și menținerea conexiunii cu cei existenți.

Trebuie să știi că unul dintre elementele cheie este consumatorul. Acesta te sprijină în drumul spre succes prin diverse călătorii în universul afacerii tale. Cu un pachet promovare online ai șansa să câștigi interesul acestora prin diverse strategii de marketing menite să targeteze fiecare consumator într-un mod optim.

O afacere cu coloană vertebrală se distinge după aplicarea strategiei de marketing, un motiv pentru care să alegi un pachet promovare online. Astfel, te vei bucura de rezultate considerabile și durabile.

După o perioadă de creștere bruscă a marketingului digital, atât din prisma promovării, cât și a comerțului electronic, afacerea ta are nevoie să fie omniprezentă în lumea digitală. Oferim soluții de excepție pentru ca afacerea ta să satisfacă consumatorii săi în etapele de: conștientizare, achiziționare și retenție față de produsele sau serviciile tale.

Cu un pachet promovare online vei observa foarte ușor cât de importantă este maximizarea prezenței tale în era digitală. Simte-te pregătit să duci lupta de a te afirma pe piață prin alegerea unui pachet promovare online!

Alege un Pachet Promovare Online - Simbol al Expansiunii Economice

După cum am menționat anterior, pe lângă stabilirea și păstrarea clienților potențiali, respectiv a celor existenți, un pachet promovare online susține mărirea volumului de vânzări al afacerii tale, concomitent cu profitul acesteia, respectiv a notorietății afacerii tale. Spectrul beneficiilor este larg în ceea ce prevede un pachet promovare online, tocmai de aceea Kemo este pregătit să îți furnizeze și acest pachet de servicii de promovare online pentru a te sprijini în drumul spre succes.

Cu ajutorul unui pachet promovare online ai posibilitatea de a experimenta diverse campanii și strategii pentru afirmare pe piață, respectiv de a te face cunoscut tot mai mult în domeniul de activitate al firmei tale. Fie că te bazezi pe un website, un magazin online sau doar pe postările de pe social media, un pachet promovare online te ajută să-ți dezvolți simplu, rapid și prompt afacerea. Timpul este prețios, nu mai aștepta și haide să discutăm pe baza unui pachet promovare online!

Trebuie să cunoști aspectul important prin care, după configurarea unui website emblematic pentru afacerea ta, se remarcă necesitatea de a opta pentru o promovare aprofundată, deoarece reprezintă fundamentul în creșterea notorietății și vânzărilor în domeniul de activitate. Nu este suficientă furnizarea detaliilor necesare clienților potențiali sau existenți, facilitatea de informare, ci trebuie evidențiată într-un mod benefic acestora, moment în care un pachet promovare online reprezintă cea mai bună opțiune de câștig pe piață.

Fii tu, în primul rând, loial pentru a te bucura de loialitate! Un pachet promovare online devotat pentru a atrage atenția multitudinii de oportunități special realizate pentru consumatorii tăi. De asemenea, îți reamintim că o promovare de excepție va genera vânzări accelerate și creșteri vizibile de profit.

În ceea ce privește Kemo, există un simț de răspundere foarte ridicat care să te îndrume spre cele mai eficiente metode de marketing, printr-un pachet promovare online. Simte-te liber să discuți cu noi pe baza unui pachet promovare online. Acesta reprezintă în mod cert cheia cea mai depreț în cufărul online-ului. Așadar, fă totul mai simplu și deschide-l pentru a culege roadele!