Optimizare WordPress

Deja nu mai este un secret faptul ca performanța de viteza a site-ului tău dicteaza Costul pe click din campaniile de publicitate, viteza indexării organice și clasarea in rezultate organice google.

Acum este momentul să faci 10 pași înainte competiției cu un singur produs! Optimizează-ți site-ul la maximul posibil.

Solicită Audit Gratuit

Completează mai jos și vei fi contactat pentru prezentarea auditului tău gratuit.

Leave this field blank

Pachete Optimizare WordPress

În cazul în care nu dorești să reconstruiești website-ul pentru a avea viteză garantată de 90+ (Google page speed insights), avem varianta prin care preluăm site-ul existent pe Hosting-ul nostru și parcurgem toți pașii de optimizare pentru a garanta cea mai bună performanță posibilă pe infrastructura există a website-ului tău.

OPTIMIZARE WEBSITE

500€ Taxă de realizare – o singură dată

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

OPTIMIZARE MAGAZIN ONLINE

650€ Taxă de realizare – o singură dată

Poți renunța oricând fără nicio obligație

Prețurile nu includ TVA

Taxa lunară se debitează în mod automat în fiecare 01 ale lunii pentru luna în curs.

Vrei mai mult?

Produsul Optimizare WordPress garantează cel mai bun scor de performanță posibil pe infrastrucra site-ului tău existent, pe când crearea site-ului de către noi, pe soluția noastră, garantează un scor de performanță de 90+.

Întrebări Frecvente Optimizare WordPress

Pentru a obține și pentru a menține cea mai înaltă performanța posibilă a website-ului tău pe mobil, sunt necesare soluțiile de top, precum: hosting, CDN, optimizare website, verificare constantă, iar acestea generează costuri lunare. Pe lângă toate acestea, site-ul beneficiază de o multitudine de alte module premium, care de asemenea generează un cost lunar. Toate acestea sunt incluse în taxa de mentenanță lunară.

Performanța website-ului pe dispozitivele mobile, mai ales, este un principal factor in deciderea costului de click în campaniile de publicitate dar și în indexarea și plasarea site-ului în rezultatele organice.

Altfel spus, acest scor de performanță face diferența între un business care se nu reușește sau reușește cu greu sa obțină un cost per achiziție profitabil și un business care rulează reclamele la cel mai bun cost posibil.

Nu. Website-ul tău existent va rula la fel ca înainte în timpul optimizării. Deoarece optimizarea va avea loc pe un domeniu de development, unde la final se va testa absolut tot, iar după aprobarea ta, acesta va fi împins pe domeniu principal.

Faza 1: Website-ul tău existent se va muta pe Hosting-ul nostru.

Faza 2: Se clonează pe un sub-domeniu de al nostru, astfel site-ul tău principal va funcționa în continuare în condițiile în care funcționa înainte de migrare.

Faza 3: Se verifica toate modulele, temele și codul site-ului pe varianta clonată.

Faza 4: Se încep optimizările și se actualizează totul la zi. Modulele și temele nefolosite vor fi șterse pentru a nu consuma resurse inutile.

Faza 5: Testare + Comparație Before & After

Faza 6: Mutare website-ul optimizat de pe domeniul de development, pe domeniul principal al website-ului tău.

Poți testa site-ul tăiu gratuit prin instrumentul oficial de la google aici: https://pagespeed.web.dev/

Da, doar trebuie să trimiți un e-mail către help@kemo.ro.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Testimoniale

Robert Colpoș

Marketing Director Danibrum

Experiența noastră cu Kemo a început cu crearea unui site, continuând cu adăugarea de servicii de performance marketing, SEO, grafică etc. Activăm într-o industrie care necesită cunoștințe extinse și nișate. Calitatea și Rapiditatea cu care răspund solicitărilor noastre, sunt 2 puncte forte al acestei companii. Recomand serviciile KEMO, dacă dorești performanță și valoare adăugată banilor investiți în marketingul digital.

Super echipa si super servicii. Website facut super profesional si performant. Rezultate uimitoare pe SEO. Recomand!

Dr. Andrei Buza

Founder Smiles by Dr. Buza

Am beneficiat de branding și website. Pot spune că site-ul este foarte rapid, iar rezultatele pe SEO incredibile. Recomand!

Discută cu noi

Programează un meeting online și discutăm concret pe oportunitățile tale.

De ce sa alegi soluția Kemo SaaS?

Toate serviciile de Marketing Online într-un singur loc. Website, SEO, Branding, PPC, Social Post, toate se regăsesc sub umbrela Kemo. 
Începe și tu să câștigi timp folosind o platforma care îți oferă soluția tuturor nevoilor afacerii tale.

agentie marketing
agentie marketing
Cum funcționează?

Pentru a facilita experiența clienților la maxim, am ales sa automatizăm TOT. În loc de contracte și facturi, acum totul se face prin câteva click-uri.

01

Alege orice pachet dorești

Indiferent ca este vorba de Website, PPCC, SEO sau Social Posts.

02

Efectuezi plata exclusiv cu cardul pe platformă

Lunar îți debităm cardul și primești în mod automat factura pe mail.

03

Completezi formularul de onboarding

Aici vei completa toate detaliile business-ului tău și cum îți dorești să arate noul site.

04

Primești produsul la cel mai înalt nivel de calitate

După aprobarea site-ului draft, se migrează pe domeniul pricipal.

Optimizare WordPress - Un Adevărat “Must Have”

Îți dorești ca afacerea ta să aibă succes uimitor în online? Ei bine, acum totul este posibil prin serviciul de optimizare WordPress prin care ai posibilitatea de a-ți îmbunătății website-ul. Cu viteză și scalare crescute, ai șansa de a-ți transforma website-ul într-un adevărat iceberg al internetului și, mai ales, al navigării web.

Sigur ți s-a întâmplat să alegi o temă WordPress impresionantă pentru website-ul tău, al cărei estetic l-ai completat cu un conținut atrăgător, bine conturat. Dar acestea sunt doar mostra din întregul surprins într-o optimizare WordPress, un singur pas din parcurgerea drumului spre succes în totalitate. Cu toate acestea, fiecare ramură a asigurării de performanță în online face parte dintr-un proces specific, numit: optimizare WordPress.

Plecând de la ideea de: “Toți pentru unul, și unul pentru toți”, atât tu, cât și website-ul tău aveți de câștigat. De ce? Ei bine, Kemo ține mereu aproape cu clienții săi, asemenea sprijinului oferit de optimizare WordPress website-ului tău.

Odată ce conștientizezi că ai nevoie de un asemenea serviciu, este necesar să surprinzi o multitudine de etape benefice funcționalității website-ului tău. Interfața acestuia este în sine oglinda performanței sale. După cum am mai afirmat, totul este posibil chiar și-n mediul online, doar prin optimizare WordPress!

De ce Optimizare WordPress?

În caz contrar, ce marchează refuzul de a beneficia de acest serviciu, se remarcă un risc critic care va împiedica website-ul să ruleze la adevărata sa capacitate. Un aspect esențial, dar care adesea se omite, este că există consumatori, fie aceștia existenți sau potențiali, nerăbdători. În cazul în care website-ul tău nu rulează corespunzător, clienții tăi nu vor ezita nici măcar un moment pentru a-l închide și a căuta o alternativă.

Exact cum ți-am afirmat, în lipsa serviciului de optimizare WordPress, poți pierde consumatori, dar, pe lângă aceștia, ai oportunitatea dezastruoasă de a pierde în ranking pe oricare motor de căutare. Datorită serviciului de optimizare WordPress vei reuși să atragi mai multă atenție asupra “brand”-ului tău, respectiv asupra produselor sau serviciilor propuse publicului, dar se are în vedere o creștere spectaculoasă în ceea ce prevede afișările căutărilor din motoarele specifice.

Etapele de Optimizare WordPress:

Fie că ai un website recent, sau mai vechi, realizat în WordPress, vizăm să-i creștem performanțele. Astfel, primii pași în optimizare WordPress se parcurg după cum urmează:

  • Alegerea “Hosting”-ului Corespunzător;
  • Selecționarea unei Teme Eficiente;
  • Folosirea unor “Plugin”-uri Potrivite, pentru un Website ca la Carte;
  • Realizarea unui Website Ordonat, fără Aglomerare Inutilă de Memorie;
  • Apelarea la Update Periodic, o Actualizare Imperios Necesară pentru un Website.

Beneficiile Serviciului de Optimizare WordPress

Serviciu nou și inovativ, cu focus pe marketing digital, prin furnizarea serviciului de optimizare WordPress urmărim să-ți redăm drum lin spre succesul bine meritat al afacerii tale. Astfel, odată ce ai optat pentru serviciul de optimizare WordPress te vei bucura de:

  • Economii Financiare: o investiție modică se poate întoarce înzecit în compania ta.
  • Maximizarea Ratei de Conversie: ai posibilitatea de a uita de supărătorul “bounce rate”, bucurându-te de o rată de conversie ridicată, deoarece, nu uita, cu cât performanța scade, cu atât cresc posibilitățile de pierdere a unui client.
  • Omniprezență în Afișarea Căutărilor pe Motoarele Specifice: fii în centrul atenției și crește rata de retenție a consumatorului pe website-ul tau.
  • Poziționare Eficientă: afișarea pe prima pagină de rezultate de pe motoarele de căutare este foarte căutată, astfel convinge-te că vei ocupa una dintre pozițiile fruntașe pentru o mai bună vizibilitate și engagement cu potențialii, respectiv existenții, consumatori.

De reținut este că prin crearea website-ului îți crești vizibilitatea în online, dar este doar un prim pas spre succes, mai exact, este doar floarea din întreaga primăvară. Fii sigur că vei respecta fiecare pas spre câștig considerabil, Kemo te susține pe întregul parcurs prin furnizarea de servicii calitative!Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de Facebook.