Super Platforma ALL-In-One vine cu un nou produs: Cumpara sau inregistreaza domeniu pe Kemo.ro

All-In-One
All-In-One

Platforma All-In-One completa

Cumpara sau inregistreaza domeniu la Kemo. Stim cat de important este timpul pentru tine, de aceea venim in ajutorul tau oricand avem ocazia pentru a usura pasii tai spre o afacere de succes. Acum cu Platforma All-In-One poti cumpara sau inregistra un domeniu direct la Kemo pentru a castiga timp. Ne-am dorit ca platforma All-In-One sa fie completa, iar astfel am introdus o noua opțiune de cumparare sau inregistrare de domeniu pentru a avea totul intr-un singur loc, incepand de la domeniu pana la campaniile de marketing deoarece stim cat de important este timpul.

Totul intr-un singur loc- Cumpara sau inregistreaza domeniu acum

Cumpara sau inregistreaza domeniu de la Kemo acum! Acest lucru iti va facilita gestionarea caracteristicilor necesare afirmarii tale in sfera de actiune a online-ului. Astfel, cu ajutorul acestui tool te poti bucura de un proces simplu si rapid.

Alegerea unui domeniu este primul pas spre o afacere de succes iar noi ne dorim sa fim inca de la inceput alaturi de afacerea ta. Cumpararea sau inregistrarea de domeniu se poate face acum simplu pe site-ul Kemo iar astfel pentru dezvoltarea afacerii tale va fi necesar sa comunici cu o singura companie. Asa vei castiga timp si bani.

Suntem singura companie din Romania la ora actuala care vine in intampinarea ta pentru ati oferi o platforma All-In-One care vine cu un upgrade, inregistrare si cumparare de domeniu de care te poti bucura de acum. Astfel succesul tau poate incepe rapid cu o singura platforma fara sa mai cauti informatii in mai multe parti pentru a face cateva alegeri corecte in functie de nevoile afacerii tale.

Despre cumparare sau inregistrare domenii

Domeniile web sunt denumiri rezervate la registrari acreditate pe o perioada de timp fixa. Lipsa unui domeniu ar face fiecare pagina sa fie cautata de pe adresa serverului pe care se află, lucru care ar cauza confuzie.

Alegerea unui domeniu este o decizie personala si poate contine orice termeni sunt doriti atat timp cat prevederile legale nu sunt incalcate. Cu toate acestea sfatul nostru este ca mereu numele unui domeniu sa fie reprezentativ si simplu de retinut pentru a putea fi accesat mai usor.

Datele statistice demonstreaza ca in momentul actual datorita cresterii numarului de utilizatori de internet, deschiderea unei afaceri in mediul online iti poate aduce un real succes. Odata ce ai decis ca este momentul sa te promovezi in mediul online, primul pas pe care ar trebui sa il faci este: cumpara si inregistreaza domeniu.

Inainte sa faci achizitia este important sa te informezi despre acestea pentru a stii care este cel potrivit afacerii tale. De aceea venim cu o gama larga de domenii, de la o scara nationala, la internationala. 

Stiai ca acestea sunt diverse? Domeniile pot fi: generice de nivel superior, la nivel de tara, TLD-uri inchise, respectiv viitoarele domenii de nivel superior, de aceea este important sa te informezi care este cel potrivit.

Cumpara sau inregistreaza domeniu de nivel superior

Acestea sunt domeniile site-urilor comerciale profitabile, domenii cu legatura la retea precum .com, .org, .net.

Cumpara sau inregistreaza domeniu TLD-uri inchise:

Pentru a inregistra un astfel de domeniu ai nevoie de o calificare deoarece aceste domenii nu pot fi folosite in lipsa unei functii. Cateva exemple sunt “.aero”, “.museum” etc.

Cumpara sau inregistreaza domeniu la nivel de tara:

Domeniile de acest tip sunt inchise inregistrarilor din alte tari, astfel ca daca esti din UK nu vei putea opta pentru un domeniu “.ro”

Pe langa acestea, este foarte important sa iti cunosti si publicul tinta. Daca te axezi doar pe o anumita tara, ar fi recomndat sa alegi un domeniu specific precum „.ro”, „.es”, „.gr”, pentru a fi mai aproape de publicul tau. Daca publicul tinta se limiteaza la Europa dar nu la o singura tara, cea mai buna optiune este „.eu” iar daca afacerea ta se desfasoara la nivel global, iti sugeram „.com”.

Noi credem ca e timpul sa indraznesti sa intrii pe piata online! Acum totul poate fi mai simplu alegand platforma All-In-One de la Kemo care te sustine pe drumul spre o afacere de succes de la cumparare si inregistrare de domeniu pana la marketingul digital.

Cumpara si inregistreaza acum domeniu cu noul tool de la Kemo!

Mai multe detalii despre cumparare, inregistrare de domeniu cât și costuri ulterioare, găsești aici: Cumpara sau inregistreaza domeniu

Leave this field blank