Ce avantaje ai la plata anuala pentru website/magazin online? O grija in minus pentru tine in fiecare luna!

Atunci cand esti antreprenor, ai o multime de responsabilitati. Logistica, gestiunea, promovarea afacerii in mediul online, discutiile si intretinerea relatiilor cu clientii si partenerii, iar pe langa acestea trebuie sa iti faci timp si pentru viata personala. De aceea este foarte important ca atunci cand poti sa iti usurezi munca, chiar sa o faci si sa profiti de orice vine in ajutorul tau pentru a nu uita lucruri esentiale care ar putea dauna afacerii tale daca nu sunt facute la timp.

Prin urmare, este usor sa uiti de micile detalii cum ar fi, plata lunara a mentenantei website-ului tau sau a magazinului online. Problema este ca daca nu ai notificari setate pentru aceasta plata sau le ignori, toata prezenta ta in online ar putea suferi, iar atunci cand oamenii ar cauta afacerea ta pe google, s-ar putea sa dea de un website…blocat.

De ce ar trebui sa faci plata anuala?

Pentru a te scapa de o grija in plus, la Kemo am introdus optiunea de plata anuala pentru website si magazin online. Astfel, beneficiezi de doua luni gratuit si scapi de orice grija lunara in legatura cu website-ul tau.

Plata anuala este practic un abonament pentru servicii iar abonamentele te ajuta sa salvezi timp si bani…si te ajuta sa continui dezvoltarea.

Ofertele Kemo pentru plata anuala

Plata anuala website prezentare

La Kemo poti beneficia de plata anuala la website de prezentare și magazin online. In functie de nevoile tale poți alege pentru pachetele starter sau professional.

Plata anuala magazin online

Este important sa fii atent la acest aspect. Plata anuala iti va usura cu siguranta munca, dar si pentru aceasta este important sa iti pui o notificare. Uitand sa platesti dupa ce abonamentul anual a expirat, site-ul tau va fi blocat si vei iesi din vizorul publicului, lucru care iti poate afecta afacerea. Intra si tu in platforma All-In-One si salveaza timp si bani.

Mai multe detalii despre oferta, cumparare si beneficii găsești aici: Plata anuala

Mai stai pe ganduri? Profita de beneficiile pe care ti le poate aduce plata anuala.

Leave this field blank