Monthly Faves Catch Up – KEMO

Hello again! Abia așteptăm să îți spunem care sunt ultimele lucruri întâmplate în platforma KEMO. Take a seat, relax and enjoy the news.

Brand refresh KEMO

După sute de proiecte de branding si re-branding a venit momentul pentru un refresh al identității noastre vizuale.

Re-branding KEMO

Familia de fonturi este extrem de importantă, iar dupa o analiză atentă asupra celor mai mari branduri din domeniu, am ales să folosim fontul BASTIA pentru headline-uri și POPPINS pentru paragrafe.

Re-branding KEMO

Paletarul de culori este unul dinamic și de fiecare dată este folosit pentru contrast utilizând gradient-uri. Fiecare produs din platformă are alocată o schemă de culori. În linii scurte coloristica KEMO are la baza negru/alb și culori vii folosite în gradient.

Re-branding KEMO

Mai jos putem vedea cum funcționează pe site fonturile/culorile în gradient împreună cu stilul vizual.

Re-branding KEMO

Descoperă noul branding pe site: https://kemo.ro

Adăugare Pachete Complete pentru Start Up-uri, MVP-uri sau Business Hard Refresh

De fiecare dată când discutăm cu un client ne dăm seama cât de important este să ai serviciile într-un singur loc, la un nivel înalt de calitate și livrare rapidă.

Observăm multe business-uri/start-up-uri care râmân blocate pe anumite servicii de marketing digital cu toate ca acestea ar trebui rezolvate în termen de zile.

Dupa analiza a 100 de clienti pe produsele KEMO am ajuns la concluzia ca lipsește un pachet complet care conține minimul necesar, la cel mai inalt nivel de calitate pentru a testa rapid un produs/serviciu nou, pentru a face un hard refresh sau pentru a începe cu succes un start-up. Am inclus in acest pachet produsul BRANDING STARTER, WEBSITE PREZENTARE SAU MAGAZIN ONLINE, 3 LUNI AUTO PPC (serviciile de pay per click – Facebook/Google) împreună cu taxa de setup și pachetul de bannere+video și 3 luni AUTO SEO.

Practic cu acest pachet, primești în termen de cateva zile tot ce ai nevoie pentru o lansare de succes cu servicii premium si performanta pe masura.

Descoperă pachetele aici: https://kemo.ro/pachet-promovare-online

Autoklass joining KEMO for Social Media Posts

Suntem mândrii să anunțăm că Autoklass Group România face parte din portofoliul KEMO. Pentru început ne asiguram ca partea de SMM este făcută cu o gândire out-of-the-box și există creșteri masive de la săptămână la săptămână în reach/engagement/awarness/followeri.

Adăugare pachet de bannere + video gândit perfect pentru succesul business-ului tău

Un lucru extrem de important pentru partea de PPC, dar nu numai, este partea vizuală. Dupa o analiză atentă am gândit un pachet vizual complet de care orice business are nevoie cel puțin odată la 3 luni și obligatoriu la începutul oricărei campanii de comunicare/promovare.

Pachetul conține un design de bannere pentru toate size-urile (30) cerute de Facebook, GDP (Google Display Network) și inclusiv pentru header website home page/pagina de categorie sau sub categorie și un video pe 3 size-uri (square/landscape/story) realizat din video-uri stock premium, cu sunet și text peste, până în 30 de secunde și care oferă cea mai relevantă informație în primele 5 secunde.

Exemple bannere

Exemplu bannere

Exemple Video

Video promovare restaurant
Promovare Implant Dentar Clinica Satu Mare

Adăugare pagina cu studii de caz cu informații relevante și concrete

Am adăugat pe site pagina cu studii de caz. O pagină extrem de importantă în care se observă clar beneficiile produselor KEMO și creșterile uimitoare împreună cu produsele folosite.

Descoperă ultimele studii de caz adăugate aici: https://kemo.ro/studii-de-caz

Dacă ai nevoie de un audit sau un produs KEMO, te poți programa la un meet de 15 minute pe acest link.

Leave this field blank