Afacerea ta în online

Un website bine pus la punct îți reprezintă business-ul în mediul online. La fel și publitatea de pe platformele de Social Media. Promovarea pe canalele potrivite, abordarea potențialilor clienți și fidelizarea celor deja existenți - toate se traduc în profit pentru business-ul tău atunci când strategia este adaptată în mod profesional la obiectivele pe care vrei să le atingi.

Rezultate imediate

Your digital journey

Îți oferim o echipă de profesioniști în domeniu care te va ajuta să obții rezultate reale în online. Prin campanii bine structurate, reclame targetate către publicul potrivit, alegera platformelor care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale, ajungem înpreună la rezultatul pe care îl aștepți demult.

Îți mărim profitul și portofoliul de clienți

Descoperă serviciile profesionale de marketing digital care să genereze profit.

Investește în online

Marketing
Digital

Știmcât de importantă este promovarea în mediul online, îți știm clienții și care sunt cele mai bune metode de a ajunge cât mai repede la ei pentru a aduce constant un plus valoare business-ului tău.

Copywriting - Contentwriting
Optimizare website
Raportare zilnică
Strategie scalare
Suport dedicat 24h

Planificare și Creare Strategie

Analizarea oportunităților potrivite pentru domeniul tău de activitate și achiziția de clienți noi, la un cost cât mai redus.

Monitorizare și Optimizare Continuă

Monitorizarea, eficientizarea și optimizarea continuă a campaniilor, pentru a crește rata de conversie.

Raportare și Analiză

Raportare lunară sau săptămânală pentru a vedea exact unde ne aflăm în procesul de scalare al business-ului tău.

Trimite-ne un mesaj

Get a Quote for Success

Vrei să afli mai multe despre cum putem face o diferență reală în bine în profitul business-ului tău prin marketing digital? Contactează-ne. Începe prin a ne spune câte ceva despre afacerea ta și nu uita că orice detaliu ne ajută să construim cea mai bună strategie de promovare online.


  The First Step - Evaluate

  An Audit Comes First

  The cornerstone of our service is getting to know your business so we can develop a winning, custom strategy. Your product, your market, your website and your advertising settings are all powerful tools that can be harnessed more effectively, increasing your conversion rate and having a massive impact on your revenue.

  It’s about profit

  Our view

  Sorin Cristea

  CEO & Founder
  ‘Our goal is your profit. If you can see your revenue increasing, we know we’re helping you succeed. If you earn, we earn. If you grow, we grow. Nothing is more important to us.’
  Clients Opinion

  Stunning.

  Am ales să lucrez cu echipa Kemo Advertising pe partea de branding a companiei mele, ProWrap România. Am avut parte de o experiență bună, sunt o echipă de profesioniști, așa că am decis să lucrăm împreună și la un website nou, dar și la partea de promovare online. Foarte mulțumit, recomand!

  Alex Radu ProWrap România
  Clients Opinion

  Inspiring.

  Rezultatele nu au contenit să apară după colaborarea cu Kemo. Site-ul brandului meu, GetBio, a urcat în primele căutări în Google foarte repede datorită bunei optimizari făcute.

  Sergiu Moga GetBio
  Clients Opinion

  Spectacular.

  O echipă promptă, cu care colaborez pentru promovarea online, care a înțeles particularitățile unui domeniu complex precum cel juridic. Recomand Kemo Advertising!

  Adrian Cuculis Cuculis & Asociații
  Clients Opinion

  Extraordinary.

  Am o colaborare bună cu agenția Kemo pentru partea de SEO, necesară oricărei firme dintr-un domeniu competitiv.

  Radu Nicolocioiu Best Accounting