Campanii de
Email Marketing.

Pentru un succes garantat ai nevoie obligatoriu de campanii email marketing pentru audienta din Romania si nu numai. Marketingul adevarat incepe dupa ce un utilizator face o achizitie de produs/serviciu. Descopera campaniile avansate de email marketing de la Kemo.

Formular de contact

Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți expune întreaga noastră ofertă de campanii de E-mail marketing.

Leave this field blank

Tot ce ai nevoie

Email Marketing Romania

Inca din 1971, Email Marketing-ul a fost si va ramane cel mai eficient si la indemana mijloc de promovare. Astfel, Ray Tomlinson a trimis primul mail din istorie, iar in zilele de azi s-a ajuns la un numar de 205 miliarde de e-mail-uri pe zi, conform specialistilor in cercetarea in tehnologie Radicati. 

Acesta va mai fi folosit pentru mult timp de acum incolo, reprezentand un mijloc direct de publicitate si foarte puternic, disponibil pentru crearea si mentinerea de contacte, atat in mediul profesional, cat si in cel personal: clienti potentiali si existenti, colegi, etc. 

Kemo vrea sa scoata in evidenta in acest articol urmatoarele: evolutia e-mail-ului,

email marketing

De ce Email Marketing?

Cu ce ne ajuta in cotidian Email Marketing-ul?  Acesta ne ofera acces spre interactiunea directa cu clientii existenti, interesati sau fidelizati pentru produsele noastre, dar si pentru targetarea si tintirea potentialilor clienti prin e-mail-uri de constientizare. 

Totodata, trebuie sa ai in vedere ca a “entertainui” clientul este baza activitatii de publicitate a afacerii tale. De ce? Pentru ca fara impuls, consumatorii au tendinta de a se distrage, astfel, tu, drept companie, ai angajamentul de a-l mentine intr-un mod, iar cel mai simplu si direct este marketing-ul prin email.

Usor si rapid, asigura o comunicare eficienta. Este foarte accesibil din perspectiva limbajului, astfel se poate utiliza unul formal, informal sau semi-formal, in functie de contextul ce reda continutul campaniei. 

De asemenea, cu ajutorul Email Marketing-ului mentii o comunicare continua cu consumatorii. Cum? Se poate folosi si cu scopul “Q&A”-ului in cazul unor nelamuriri asupra produselor, aspectelor tehnice, sau chiar din prisma aspectului, in functie de domeniu.

Obiectivele Email Marketing-ului

Totul este bazat pe o serie de obiective target, alese cu grija, pentru ca afacerea ta sa prospere. Obiectivul de zi cu zi este redat clar de vanzarea cat mai mare de produse sau servicii, de a ajunge la clientii noi sau de a targeta potentiali clienti. 

Cu toate acestea trebuie sa fii pregatit si pentru comportamentul oscilant al consumatorilor, adesea exista un procent care o sa vizualizeze e-mail-ul, respectiv inca un procent care vor fi interesati de oportunitatile oferite.

Este benefic Email Marketing-ul?

Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere ca este putin cam diferita mentinerea unui client existent decat convingerea unuia potential, poti ajunge, din prisma financiara, si la o investitie de 5-7 ori mai mare.

Sunt la dispozitie foarte multe statistici despre eficienta campaniilor de email. Asadar, MarketingSherpa ne ofera date in legatura cu influenta si impactul vizitatorilor, “returning visitors”  fiind estimati la aproximativ o treime de reveniri pe website-ul firmelor, actiune realizata in urma impulsului din mail-ul trimis. 

De asemenea, stiai ca, din perspectiva Direct Marketing Association:

  • castigurile din campania de marketing pot atinge si o rata de 3800%;
  • 72% din preferintele oamenilor in mijlocul de primire si vizualizare a campaniei sunt pentru e-mail, social media fiind mai putin dorit drept mijloc de publicitate;
  • se vizeaza enorm si pe castigul consumatorului din acea campanie: diverse oferte, discount-uri, suprize sau premii. 
  • rezultatele campaniilor de E-mail Marketing sunt mult mai vizibile decat cele platite in social media, conform studiului realizat de McKinsey&Company.
  • Combinatia optima dintre E-mail Marketing si Content Marketing este extraordinara, completandu-se perfect una pe cealalta.

De asemenea, este benefic momentul in care firma ta reuseste sa isi stabileasca o baza de date vasta, drept pentru care rolul email marketing-ului ar fi indeplinit cu succes prin pastrarea legaturii constante, in mod direct, cu toti clientii. 

Ai reusit sa conturezi o alta perspectiva? Dupa vorba “bun la casa omului”, afacerea ta va fi sustinuta optim prin acest mijloc de comunicare. Mai ai nevoie de informatii? Sau esti interesat? Programeaza-te
. Un meet cat 100 de campanii reusite de Email Marketing.

 

Poți să vezi mai multe pagina noastra de facebook aici.

Descoperă produsele si serviciile de creare website, creare magazin online, optimizare seo sau servicii ppc oferite de Kemo.

Email marketing este un canal de marketing prin care ținem legătura cu un segment de public și prin care comunicăm diferite mesaje (notificări, noutăți, etc) dar și prin care efectuăm vânzări.

Email Marketing-ul te ajută să păstrezi legătura cu clienții sau potențialii clienți ai tăi și te poate ajuta să îți crești numărul de vânzări.

Prețurile pentru un serviciu de email marketing diferă de la companie la companie, iar ca reper putem lua suma de aproximativ 200 euro/campanie sau 500 euro/lună.