The time is NOW.

O strategie bună de Social Media este ceva ce nu trebuie să lipsească din portofoliul unui business.

Kemo Advertising

We don't get lucky, we make our own luck!

Despre noi

We help
you achieve
your goals.

Kemo Advertising este agenția care îți va pune business-ul pe hartă. Suntem specializați în Facebook, Google și Instagram și avem mereu interesul tău în prim plan. În online, o strategie bine gândită este esențială, astfel că noi suntem alegerea potrivită când vine vorba de implementarea strategiilor. Obiectivul nostru va fi mereu succesul tău în campaniile de Facebook Ads & Google Ads, cu accent puternic pe ROI.

Înțelegem ce simt clienții tăi, ce își doresc și cât de important este să le livrăm produsul tău în momentul potrivit. Și, mai mult, știm că banii pe care ni-i încredințezi trebuie să se întoarcă în profit pentru tine. Ne asigurăm de asta.

E despre dedicare

Luck has nothing to do with success.

Noi nu credem în noroc. Credem că fiecare proiect este o nouă oportunitate de a ne perfecționa. Clienții fericiți și rezultatele vizibile sunt motivele pentru care Kemo este soluția pentru o strategie de Social Media de succes.

Talentați și dornici să învețe

Our team

Sorin Cristea

Clients Opinion

Stunning.

Am ales să lucrez cu echipa Kemo Advertising pe partea de branding a companiei mele, ProWrap România. Am avut parte de o experiență bună, sunt o echipă de profesioniști, așa că am decis să lucrăm împreună și la un website nou, dar și la partea de promovare online. Foarte mulțumit, recomand!

Alex Radu ProWrap România
Clients Opinion

Inspiring.

Rezultatele nu au contenit să apară după colaborarea cu Kemo. Site-ul brandului meu, GetBio, a urcat în primele căutări în Google foarte repede datorită bunei optimizari făcute.

Sergiu Moga GetBio
Clients Opinion

Spectacular.

O echipă promptă, cu care colaborez pentru promovarea online, care a înțeles particularitățile unui domeniu complex precum cel juridic. Recomand Kemo Advertising!

Adrian Cuculis Cuculis & Asociații
Clients Opinion

Extraordinary.

Am o colaborare bună cu agenția Kemo pentru partea de SEO, necesară oricărei firme dintr-un domeniu competitiv.

Radu Nicolocioiu Best Accounting