Cumpără sau
înregistrează domeniul

Pentru ca platforma All-In-One Kemo sa fie completa, am adaugat posibilitatea de inregistrare domenii direct la noi pentru ca tu sa ai totul intr-un singur loc incepand de la domniu si pana la campaniile de marketing digital

loading
Te rugam introdu domeniul aici
Te rugam introdu domeniul aici

Cumpără domeniu

Totul într-un singur loc

Mergand in continuare pe ideea “totul intr-un singur loc”, Kemo aduce in fata ta un serviciu care sa ti usureze gestionarea caracteristicilor necesare afirmarii tale in sfera de actiune a online-ului, pentru a cumpara domeniu direct de la noi. Simplu si rapid, la indemana ta!

 

Stiai ca la momentul actual exista peste 1.7 miliarde de website-uri la nivel global? Conform datahost, acesta este un numar aproximativ din pricina activitatii oscilante a acestora: multe se inchid si se deschid. De unde putem deduce audienta ta? Ei bine tot datorita lor putem observa ca sunt surprinse reactii in online din partea la 4.5 miliarde de oameni.  

Suntem siguri ca ai observat perfect introducerea cifrelor si a surselor credibile in analiza ce urmeaza. Nu te speria de acestea, au menirea sa te intorduca in lumea online-ului si sa iti ofere informatii benefice alegerii tale. Cumpara domeniu web si fa primul pas spre succes.

cumpara domeniu

Totodata, citind in continuare observam ca…InternetLiveStats evidentiaza ca jumatate din populatia globala este reprezentata de peste 4 miliarde de oameni, utilizatori frecventi ai internetului, cu scopul cautarii de informatii web sau petrecerii timpului pe retelele de socializare. Totul unitar al internetului, acest numar masiv de utilizatori subliniaza importanta existentei mediului online, loc ce contine informatii infinite la nivel global, alt motiv pentru care sa te numeri si tu printre acestea!

 

De asemenea, un raspuns partial este redat si de Mill For Business care sustine clar ca numarul de website-uri create creste zilnic cu aproximativ 547.200 de website-uri in plus la nivel mondial, respectiv 380 de website-uri pe minut. Cumpara domeniu simplu si rapid de la Kemo.

 

Pe scurt, daca iti faci probleme pe partea de SEO, precum: “La ce ajuta?”, “Daca am website, de ce si SEO?”, etc. Da-ti seama ca in cazul de fata, Google domina cu o cota de piata de 92.46%, conform datahost, drept pentru care sunt intregistrate aproximativ 2.5 trilioane de cautari pe an. Asadar, avand in vedere numele de: Optimizare a Cautarilor in Motoarele de Cautare, vizualizand cifra monumentala, inca mai crezi ca nu aduce un bonus website-ului tau?

De ce ai cumpăra domeniu?

Odata ce ai facut alegerea de a te promova in online, website-ul este punctul tau de plecare in a te face cunoscut pe culmile online-ului. Primii pasi in a avea un website a la cart? Cumpara domeniu si ganzuirea!


Nu este destul sa stii doar numele investitiei, ci si ceea ce implica aceasta. Trebuie sa te informezi despre fiecare domeniu in parte pentru a-l alege pe cel potrivit afacerii tale. Asadar, avem in vedere o varietate de domenii, de la o scara nationala, la internationala. 


Ce trebuie sa ai in vedere in acest caz? Ei bine, prin optarea pentru un nume, exista numeroase extensii precum: .ro, .org, .com. Ceea ce face diferenta este zona de functionare, spre exemplu: daca doresti sa fi gasit foarte usor in motoarele de cautare, alegi un domeniu global.

Diversitatea opțiunilor de a cumpăra domeniu

În alegerea domeniilor trebuie să avem în vedere diversitatea acestora in alegerea celui potrivit. Domeniile pot fi: generice de nivel superior, la nivel de tara, TLD-uri inchise, respectiv viitoarele domenii de nivel superior.

Cumpără domeniu de nivel superior

  • In aceasta categorie, adesea le intalnim pe urmatoarele: .com, .org, .net, domenii ce au un singur scop: site-uri comerciale profitabile, domenii cu legatura la retea, organizatii non-profit (ONG-uri).
  • Acestea pun la dispozitie inregistrari deschise, mai exact, oricine poate sa isi deschida un domeniu din aceasta categorie, in schimbul unui cost

Vei sustine ca tot ce am enumerat aici nu se mai respecta in totalitate. Ai dreptate! Chiar daca multe dintre organizatii au preluat in functie de notorietate si gradul de amploare in cautarile online, sa stii ca, spre exemplu, mai exista organizatii non-profit care inca opteaza pentru “.org”. 

  • Totodata, in timp, lista de domenii superioare a fost suplimentata cu cele de tip: .biz, .info, pentru a reduce gradul de agasare la vederea repetata a celor originale (gTLDs).

TLD-uri inchise:

  • In contradictie cu domeniile superioare, mentionate anterior, acestea permit inregistrarea inchisa, in functie de calificare. Un exemplu ar fi un domeniu, legatura a turismului,care opteaza, sau ar putea folosi, pentru “.aero”, “.museum”, etc.
  • Aceste domenii nu pot fi folosite in lipsa unei functii.

Cumpără domeniu la nivel de țară:

  • Exista si in acest caz domenii cu rang inalt specifice unei anumite tari.
  • Domeniile de acest tip sunt inchise inregistrarilor din alte tari fata de cea reprezentata de domeniul in sine, mai exact: o persoana din UK nu poate opta pentru un domeniu “.ro”
  • Exista totusi exceptii ce permit inregitrari deschise. Sigur cunoasteti domeniul “.ly”, ei bine acela provine de la Libia, dar este folosit majoritar, la nivel mondial.

Domenii la nivel de țară:

In urma permisiunii date corporatiilor de ICANN in 2012, a fost creata o lista vasta de noi domenii generice. Spre exemplu, avem: .google, .docs, etc. 

 

Poți să vezi mai multe pagina noastra de facebook aici.

Descoperă produsele si serviciile de creare website, creare magazin online, optimizare seo sau servicii ppc oferite de Kemo.

Un domeniu Internet este o adresă virtuală de forma : nume.extensie, de exemplu : kemo.ro

Domeniile web încep de la prețul de 1 EUR / lună si pot ajunge si pana la cateva sute de mii de euro (domenii formate din 2 caractere sau domeniu premium)

Exista mai multe tipuri de domenii. Cele clasice precum .ro, .com, .net si cele contemporane .shop, .store, .design, .shoes, etc.