Criza ți-a afectat afacerea? Kemo foundation te poate ajuta

Unele business-uri și chiar ONG-uri care și-au propus să ajute oameni au fost afectate grav de criza COVID-19. Știm cât de greu poate fi să recuperezi clienții de la concurență și să pui din nou afacerea pe roate. Așa că venim în sprijinul tău și a celor aflați în dificultate în această perioadă – oferim gratuit posibilitatea de a-ți optimiza website-ul și de a crea unul la cel mai înalt nivel de performanță și calitate. Și facem acest lucru pro bono, prin noul nostru program KF RGS – Kemo Foundation Recovery & Growth Strategy.

Digitalizare, recuperare și scalare după criză

Starea de urgență a obligat multe afaceri, indiferent de marimea acestora, să limiteze sau să sisteze activitatea. 

Pentru a reda speranța antreprenorilor aflați în situația de a decide dacă mai continuă sau nu cu business-ul, ori a organizațiilor aflate în dificultate, dar și pentru a dovedi că se poate, am dezvoltat programul KF RGS prin care oferim o soluție inovatoare de creare website.

Folosind platforma SaaS, am dezvoltat soluția nr. 1 în materie de performanță a website-urilor și magazinelor online din România. Site-urile create de noi, testate cu tool-uri oficiale de la Google, precum Google Pagespeed Insights, aduc performanță de top și rezultate concrete. Cu un scor de performanță de peste 90, motorul de căutare indexează website-ul pentru a-l poziționa pe un loc fruntaș în căutările celor care sunt interesați direct de produsele sau serviciile pe care le oferă sau le prezintă website-ul tău.

Prin această fundație, oferim oportunitatea antreprenorilor să-și digitalizeze, recupereze și scaleze afacerile afectate de criza generată de pandemie.

Kemo Foundation
Kemo Foundation

Programul KF RGS 1.000

Programul KF RGS se derulează timp de 12 luni, începând cu 1 septembrie anul curent, care este de asemenea si data limită pentru înscriere.  1.000 de website-uri vor fi realizate în mod gratuit, pentru care este necesară doar achitarea taxei lunare de mentenanță. Valoarea site-urilor este de peste un milion de euro, sumă calculată la prețurile percepute pentru crearea a 500 de website-uri de prezentare și 500 de magazine online.

Mai multe detalii despre înscriere sau program, condiții, cât și costuri ulterioare, găsești aici: KF RGS 1000 – Kemo Foundation – Suntem aici pentru tine

Concret, care sunt pașii?

După înscriere, verificăm eligibilitatea fiecărei firme sau organizație înscrisă și urmează să anunțăm antreprenorii înscriși care sunt următorii pași în acest program.

Echipele noastre de specialiști vor analiza brief-urile trimise de fiecare companie sau antreprenor și vor crea conținutul și website-ul nou. 

Concret, cei înscriși în programul nostru vor primi atât un website la cele mai înalte standarde de performanță în materie de viteză, dar și un plan de marketing, precum și suport pe un grup dedicat de Facebook. Mai mult, cei care au nevoie de alte servicii de marketing, vor avea discount-uri de până la 75% la serviciile de pe www.kemo.ro.

Leave this field blank