Creare website. Mai rapid, mai atractiv

Poți opta pentru un website de prezentare customizat pe branding-ul afacerii tale și optimizat pentru cele mai bune rezultate sau un website AMP (Accelerated Mobile Pages) pentru o experiență și viteză inegalabilă pe dispozitivele mobile.

Garantăm livrarea unui prim preview al site-ului în primele 48h de la primirea briefing-ului.

Testimonial video

Dezvoltarea afacerii tale în online

Câteva cuvinte de la unul din clienții care a ales serviciul de creare website AMP. (video iSmile)

Începe să te prezinți cliențiilor cu un website pe măsură!

Descoperă serviciul de creare website customizat pe afacerea ta.

Investiție pentru afacerea ta!

Creare website
care convertește!

Dacă îți dorești mai mult timp petrecut pe site din partea clienților tăi, și ca aceștia să cumpere produsele tale online, ai nevoie de un site bine pus la punct, atractiv vizual, rapid și interactiv.
De asta ne ocupăm noi! Avem nevoie de la tine doar să ne contactezi.

Primul preview al
website-ului în 48h!
Customizare website
conform branding-ului
Update zilnic
în privința procesului
Optimizare pentru
cele mai bune rezultate
Suport dedicat 24h
la dispoziția ta

Website AMP

Un website AMP reprezintă un site extrem de rapid care oferă utilizatoriilor o experiență instantă, însă este limitat din punct de vedere al customizării, nepermițând numeroase efecte vizuale sau secțiuni foarte complexe, pentru a nu pierde din scorul de calitate și din viteză.
Cele mai mari avantaje ale unui website AMP sunt: reducerea radicală a timpului de încărcare, reducerea Bounc Rate-ului și creșterea eficienței, de mare ajutor pentru SEO și foarte ușor de adaptat pentru orice dispozitiv mobil.

Tu ce alegi?

Nu știi care se potrivește cel mai bine business-ului tău?
Conctactează-ne și te vom ajuta să iei cea mai bună decizie pentru TINE!

Website prezentare

Un website de prezentare reprezintă un website mai complex, acesta are un timp de încarcăre mai mare decât varianta AMP, însă permite o arie nelimitată de posibilități din punct de vedere al customizării, precum adăugarea de efecte vizuale și diferite secțiuni mai încărcate ale website-ului, care nu ar fi posibile pe o variantă AMP.

Message

Get a Quote for Success

If you want to find out more about how we can help you harness the power of digital marketing, get in touch. Start by describing your brand in a few words. Remember: every detail counts. Our job is to leave no stone unturned so we can develop a bespoke strategy that fits every aspect of your brand and helps you to grow and achieve new levels of success.


  The First Step - Evaluate

  An Audit Comes First

  The cornerstone of our service is getting to know your business so we can develop a winning, custom strategy. Your product, your market, your website and your advertising settings are all powerful tools that can be harnessed more effectively, increasing your conversion rate and having a massive impact on your revenue.

  It’s about profit

  Our view

  Sorin Cristea

  CEO & Founder
  ‘Our goal is your profit. If you can see your revenue increasing, we know we’re helping you succeed. If you earn, we earn. If you grow, we grow. Nothing is more important to us.’
  Clients Opinion

  Amazing.

  Am învățat alături de echipa Kemo care este importanța unor campanii bine făcute, cu un scop precis și cât de importantă este o reclamă făcută de niște experți. Recomand cu plăcere Kemo Advertising!

  Taranu Darius pefoc.ro
  Clients Opinion

  Perfect.

  Foarte bune campaniile la care am lucrat împreună cu agenția. Suntem mulțumiți de colaborare. Recomand!

  Mircea Macarei Pensiunea Rafael
  Clients Opinion

  Surprising.

  Pentru studioul nostru de Yoga este foarte importantă imaginea și modul în care ne prezentăm, iar voi ați înțeles mesajul pe care am vrut să-l transmitem și modul în care am dorit să ne promovăm. Mulțumim. Vă recomandăm cu drag!

  Giulia Nahmany Maha Yoga
  Clients Opinion

  Breathtaking.

  O super echipă de profesioniști pe care-i recomand cu drag! Lucrăm împreună la promovarea clinicii iSmile în online, am refăcut împreună cu Kemo website-ul clinicii și avem acum un site care este perfect funcțional, modern și accesibil pentru pacienții care caută servicii dentare.

  Sonia Constantinescu iSmile Dental