Audit Gratuit

Creare magazin online

Rezultate remarcabile

Rezultate remarcabile

De ce trebuie sa apelezi la un serviciu de creare magazin online de la Kemo?

Suntem agentia de performance marketing care pune succesul tau pe primul loc. Am dezvoltat Kemo SaaS, produsul prin care livram website-uri complete, la cele mai inalte performante. Iti dam toate uneltele de care ai nevoie pentru a vinde servicii ori produse in online: feed-uri, coduri de tracking, setup corect pentru marketing digital. In numai 48 de ore.

Suntem agentia de performance marketing care pune succesul tau pe primul loc. Am dezvoltat Kemo SaaS, produsul prin care livram website-uri complete, la cele mai inalte performante. Iti livram, in 48 de ore, un website complet, la cele mai inalte performante, cu toate uneltele de care ai nevoie pentru a vinde: coduri de tracking, setup corect pentru marketing digital.

Avantaje care lasa competitia in urma cu mult

  1. Livrare in 48 de ore
  2. Scor de performanta peste 90 garantat, pe mobil, testat cu Google Page Speed Insights.
  3. Search inovator, cu Inteligenta Artificiala si pagini de SEO generate automat, bazate pe cautarile populare din site si indexate apoi in Google.
  4. Integrari cu toate marketplace-urile din Romania, cu firmele de curierat si facturare
  5. Aplicatie de mobil pentru iOS si Android
  6. Servicii SEO si PPC incluse
  7. Avem sute de persoane in management si echipa acre se ocupa de website-ul tau

Your all in 1 Business Solution

Care sunt beneficiile tale?

01.

Scalarea afacerii si profit mai mare pentru tine

Pentru ca website-ul este optimizat si actualizat la cel mai inalt nivel existent din punct de vedere al vitezei si SEO on page, costurile tale in reclame sunt mult mai mici, castigi mai multi clienti, iar cresterea organica se vede de la o saptamana la alta.

creare magazin online

02.

Castigi timp

Fiind o solutie All-in-One, nu mai ai nevoie sa angajezi trei firme pentru trei lucruri diferite. Efectuezi plata cu cardul, iar o singura echipa se va ocupa de tot ce ai nevoie pentru a scala la costuri mici. Incepand de la un website cu livrare in 48 de ore, la setup pentru marketing digital, servicii de PPC si SEO cu rezultate garantate. In acest fel castigi timp pentru a te ocupa strict de business, adica ceea ce trebuia sa faci de la bun inceput.

02.

Castigi timp

Fiind o solutie All-in-One, nu mai ai nevoie sa angajezi trei firme pentru trei lucruri diferite. Efectuezi plata cu cardul, iar o singura echipa se va ocupa de tot ce ai nevoie pentru a scala la costuri mici. Incepand de la un website cu livrare in 48 de ore, la setup pentru marketing digital, servicii de PPC si SEO cu rezultate garantate. In acest fel castigi timp pentru a te ocupa strict de business, adica ceea ce trebuia sa faci de la bun inceput.

03.

Inovatia continua – parteneriate cu cele mai performante software-uri si update-uri zilnice

Kemo aduce Inteligenta Artificiala pentru magazinele online in zona de search. Gandeste-te ca ai un mic „Google” in website-ul tau care comunica cu Google pentru a te indexa.

Treci la urmatorul nivel prin indexarea in Google a paginilor generate automat de AI și Machine Learning, create pe baza celor mai populare cautari din magazinul tau online. Obtine mai mult trafic, de calitate si pozitioneaza-te fruntas pe nisa ta prin dominarea pozitiilor in Google la toate cuvintele relevante business-ului tau.

Incepe sa cresti

Avem o experienta notabila in creare magazin online pentru intreprinderi mici si mijlocii si start-up-uri

Suntem un partener digital puternic, care este gata sa iti satisfaca toate nevoile tehnologice cu urmatoarele servicii de creare magazin online. Domeniile pe care le acoperim lucreaza atat cu sectorul public, cat si cu cel privat. Si avem o vasta experienta in crearea de site-uri web, cum ar fi site-uri de portofoliu, site-uri media, site-uri web non-profit, site-uri de instruire, site-uri personala, portaluri web si magazine online.

Cum abordam proiectele noastre de creare magazin online? Ce ne face cea mai buna companie de design de site-uri web?

Serviciile noastre sunt axate sa finalizeze proiectul tau la timp, dar si in bugetul pe care l-ai alocat. De asemenea, mergem mai departe de o simpla colaborare, ci incercam, de fiecare data, sa cream si sa stabilim prezenta online a marcii tale si sa transpunem cel mai bine viziunea si misiunea companiei pe care o conduci.

Oferim servicii profesionale de creare magazin online pentru companii mari, companii mici, dar si persoane fizice.

  • Site-ul tau web va fi construit pe baza vitezei site-ului Google, ca factor de clasare.
  • Urmarim cele mai bune practici SEO pe baza algoritmului de cautare Google

La Kemo, oferim un inceput promitator pentru fiecare proiect. Incepand cu un mic studiu de piata menit sa inteleaga cerintele si nevoile pe care le au clientii tai si ai competitiei tale din aceeasi nisa cu tine.

Dupa un brainstorming, analize si recomandari amănuntite cu clientii si echipa de dezvoltare, elaboram o strategie care tine cont de obiectivele de afaceri, precum si de asteptarile pe care le ai. Etapa de layout ne ajuta sa determinam aspectul final al companiei, atunci cand cream un website. Prin design individual, cream cele mai relevante caracteristici pentru un website din segmentul tau de business, axat pe evidentierea clara si concisa a tot ceea ce reprezinta brand-ul tau.

Creare magazin online de comert electronic care vinde in mod eficient produsul tau

Poti vinde eficient si poti face mult mai mult prin crearea unu magazin online, la cele mai inalte standarde de performanta, care lasa in urma competitia. Ai nevoie doar de o solutie de e-commerce digitala de prima clasa, care se potriveste perfect cu valorile afacerii tale.

Cu o echipa mare de dezvoltatori de web, dam viata noului design al site-ului web. Dezvoltarea se bazeaza pe cerintele clientilor tai, in raport cu dorintele pe care le ai tu.

Inainte de a trimite un site web pentru lucru, il verificam cu atentie pentru eventuale defectiuni care pot ramane nedetectate in timpul procesului de codare web.

Te asistam in lansarea site-ului web si continuam sa-ti oferim asistenta pentru a-i imbunatati eficienta si rezultatele organice in timp, prin serviciile noastre de marketing digital.

Mai multe informatii găsești și pe pagina noastra de facebook.