Coworking Sibiu

Coworking-ul dus
la un alt nivel.

Oferim 30 locuri de Coworking in noul spatiul de birouri Kemo din Sibiu

Beneficii: birou, zona bar, zona lounge, terasă, spațiu luminos, loc de parcare, mediu plăcut.

Galerie Foto

Câteva poze și randuri ale noului sediu de birouri Kemo. Vezi compartimentarea aici.

Prețuri Coworking Sibiu

DAYPASS

25€ +tva /zi

Acces 1x zi – ziua achitării.

Prețurile nu includ TVA

WEEKPASS

Acces 1x săptămână calendaristică de la momentul achitării.

Prețurile nu includ TVA

RESIDENT

150€ +tva / lună

Acces 1x lună calendaristică de la momentul achitării.

Prețurile nu includ TVA

SPAȚIUL ÎNTREG

500€ +tva / zi

Închirierea completului spațiu timp de 1 zi.

Prețurile nu includ TVA

Tot ce ai nevoie de la un spatiu de

Coworking Sibiu

In general, definitia coworking-ului este atunci cand oamenii se aduna intr-un spațiu neutru pentru a lucra independent la diferite proiecte sau in grupuri la aceleași proiecte. Este diferit de un spatiu de lucru tipic pentru birou, deoarece persoanele dintr-un mediu de lucru în general nu lucrează pentru aceeași companie. 

De asemenea, a fost inspirational pentru noi sa aflam ca in 2005 a aparut primul spatiu de coworking, lansat de Brad Neuberg in San Francisco. Networking de birouri, partajarea acestora se numea San Francisco Coworking Space, fiind deschise doar doua zile pe saptamana, in primele doua zile din saptamana: luni si marti. Din pricina “noului” pe care il reprezenta coworking-ul, in prima luna de la aparitia lor, au stat goale, deoarece nimeni nu auzise de concept inca. 

In general, definitia coworking-ului este atunci cand oamenii se aduna intr-un spațiu neutru pentru a lucra independent la diferite proiecte sau in grupuri la aceleași proiecte. Este diferit de un spatiu de lucru tipic pentru birou, deoarece persoanele dintr-un mediu de lucru în general nu lucrează pentru aceeași companie. 

Prețurile diferă în funcție de zonă, finisaje, facilități. Un preț mediu lunar pentru chiria unui birou intr-un spatiu de coworking este de aproximativ 100 EURO / lună.

sala conferinte sibiu

Tendintele si Facilitatile Coworking-ului

Inca din 2020, potrivit Emergent Research, exista pe piata mondiala peste 26000 de asemenea spatii. Spatiile de coworking ofera aceleasi facilitati pe care le-ati gasi intr-un birou traditional, impreuna cu multe altele. Un diferentiator major este flexibilitatea, deoarece nu este nevoie sa semnezi un contract de inchiriere pe termen lung intr-un spatiu de colaborare. 

Fiecare spatiu de coworking va avea intotdeauna elemente de baza, cum ar fi: WiFi, imprimante, de obicei, un anumit tip de sala de conferinte, etc., iar altele vor avea ceai, cafea si gustari disponibile. Unii vor avea la dispozitie resurse de pornire, de la active digitale, poate chiar antrenori si pana la consilieri. Unele spatii de coworking constiente de buget sunt mai degraba, oferind putin mai mult decat un birou si WiFi. Am gandit acest spatiu de coworking Sibiu sa depaseasca „granitele” traditionale.

Este locul unde diverse persoane din variate companii impart un spatiu de birouri ce ofera economie de costuri, investitii accesibile, si un confort prin folosirea infrastructurii comune, precum: echipamente, utilitati si servicii de receptie sau custodie.

“Kemo vine in primirea ta, pentru a-ti aduce o alternativa ajutatoare in realizarea a la cart a activitatii tale, cu o oferire a zece spatii de munca pentru a ajuta in conturarea povestilor afacerilor locale, si nu numai. Sustinem diversitatea in societate, astfel evoluam impreuna!”, sustine Sorin Cristea, fondator și CEO al Kemo. 

Coworking Sibiu: Cunosti, Muncesti si Schimbi Idei!

Munca, munca si iar…munca! Odata cu hub-urile noastre, alege sa te relaxezi la diverse evenimente ce au scopul de a intregi si dezvolta networking-ul. Avand in vedere denumirea de “coworking”, acel “co” semnifica in mod transparent rangul de comunitate. 

La asemenea evenimente se abordeaza de obicei o arie vasta de subiecte si teme vaste dintr-o multitudine de domenii, moment in care povestea comunitatii se scrie cu fiecare opinie sustinuta. Adesea aceste experiente informale se orienteaza spre toate nivelele de rang profesional intrucat pot lua parte la eveniment tot personalul, existand o probabilitate foarte mare de a genera colaborari noi, relatii profesionale sau chiar prietenii. Coworking Sibiu care schimba regulile jocului.

Asteapta...Este “coworking” sau “co-working”?

A existat o disputa cu privire la faptul ca coworking-ul ar trebui sau nu sa fie impartit. Deci, cum a aparut acest lucru? Motivul principal al termenului cratimat „co-working” s-a datorat manualului AP Stylebook distribuit jurnalistilor din intreaga lume. Stylebook dicteaza ortografia si punctuatia lor preferata pentru numele si cuvintele utilizate in mod obisnuit. Practic, AP Stylebook este in favoarea oricarui prefix (cum ar fi coproprietar) si acest lucru a fost transmis in publicatii la termenul de coworking. Deci, care este verdictul final? Deoarece coworking-ul este o industrie noua in sine, care nu se refera la termeni mai tradiționali, ar trebui sa fie scris „coworking”.

Asadar, coworking-ul este sinonim cu spatiu partajat menit sa fie folosit sub forma de abonament de catre cautatorii de birou propriu, loc menit colucrului si colaborarii. Mai multe detalii necesare? Descoperă acum un spatiu de coworking Sibiu cu totul diferit.


Poți să vezi mai multe
pagina noastra de facebook aici.

Descoperă produsele si serviciile de creare website, creare magazin online, optimizare seo sau servicii ppc oferite de Kemo.