Careers - Kemo Advertising

Let's have a chat. Glad that you found this page.

Faptul ca ai ajuns pe pagina asta merită atenția noastră. Haide sa discutam si sa vedem ce putem face impreuna spre succesul pe care ți-l dorești. Primul pas l-ai facut.

Careers

Drop us a line

Scrie-ne cateva cuvinte despre tine pentru a stabili întâlnirea la care facem cunoștință atât cu tine, cât și cu obiectivele tale.
Despre noi iti putem spune ca abordam un stil total diferit. Nu avem chestii corporatiste de nine to five, mediul este total prietenos si gandit sa stimuleze creativitatea.
Noi masuram productivitatea in proiecte de succes si nu in ore pierdute la munca. Incet, incet si altii aplica sistemul acesta, dar noi iti garantam originalul.
Deasemenea veniturile sunt direct proportionale cu implicarea ta. Avem proiecte mari, proiecte mici si poti alege sa te implici cat vrei, daca te potrivesti cu mindset ul nostru.
In ziua de astazi toata lumea face marketing, dar noi ne bucuram sa facem doar marketing adevarat. Intotdeauna ne straduim pentru scorul maxim. Daca si tu esti asa, atunci mai avem ceva in comun.

Address
Calea Dumbrăvii nr. 58, Sibiu, România
Queries office@kemo.ro
Dă-ne un mesaj

Need a fun job? Drop us a line…

Spune-ne mai multe despre tine. Fiecare detaliu ne va ajuta să ne cunoaștem mai bine și să punem fundația unei colaborari. Ce priecte ai realizat si pentru care motive esti mandru sau mandra de ele.