PACHET DIGITAL BLACK FRIDAY 2022

Pregătește-te de Black Friday!

Depășește cel mai mare număr de vânzări din an de Black Friday, cu materialele de marketing de care ai nevoie pentru reclame. Pachete de Bannere, video și Landing Page.

Materiale de Black Friday

Concentrează-te pe strategie, campanii și ofertă și lasă cele mai importante materiale în mâna noastră.

SET BANNERE ADS + VIDEO PROMO + LANDING PAGE

300€

+ TVA. Plata o singură dată

Set bannere+video include:

Landing Page include:

SET BANNERE + VIDEO PROMO

 

200€

+ TVA. Plata o singură dată

Include:

LANDING PAGE

 

200€

+ TVA. Plata o singură dată

Include:

Testimoniale

Vezi ce spun clientii despre Kemo - Agentie Creare Magazin Online.

Întrebări Frecvente

Bannerele si landing page-ul au un rol extrem de important in succesul campaniei tale. Prin bannere ne asiguram ca avem un CTR mare (rata de click) pentru ca oamenii sa ajunga să vadă oferta de pe pagina, iar prin landing page ne asiguram ca focusul userilor este catre a finaliza comanda cat mai rapid, usor si intr-un numar cat mai mare (rata de conversie).

Landing Page-ul nu va încarca cu nimic website-ul tău. Acesta este construit direct în software-ul nostru și va fi publicat pe un sub-domeniu la domeniul tău principal. Exemplu: ofertă.domeniul-tău.ro

Da. Acestea îți sunt oferite după ce sunt finalizate și aprobate. Ulterior le poți descărca și le poți încarca direct în conturile de publicitate și de social media.

Plata este efectuată exclusiv cu cardul bancar apăsând pe butonul ”Cumpără acum” de sub orice pachet dorit. Plata este securizata prin Stripe Payments. Pentru abonamentele lunare sistemul Stripe va retrage în mod automat contravaloarea abonamentului în data de 01 a fiecărei luni. *dacă abonamentul este cumpărat în orice zi din decursul lunii, în data de 01 a lunii următoare se va retrage suma doar pentru zilele de cand plata a fost efectuată (ex: dacă cumperi abonamentul în 25.07, în 01.08 se va trage doar valoarea zilelor din 25.07 până în 01.08).

Exemplu Video Promo

Exemplu Set bannere

Exemplu Landing Page