3, 2, 1…Black Friday 2021 a inceput la Kemo

Black Friday Kemo

Black Friday este probabil unul dintre cele mai asteptate momente din an atat pentru cumparatori cat si pentru magazinele de ecommerce. Chit ca timpurile prin care trecem sunt atipice iar comportamentul consumatorului s-a schimbat, prezenta in online a luat amploare si este esentiala pentru orice business de succes.

Doar in perioada 08.11 – 22.11 beneficiezi de 3 luni de Auto SEO GRATUIT la orice website cumparat de la Kemo!

Black Friday-Your time is now

Statisticile Google demonstreaza ca fata de anul 2019, interesul romanilor de a cumpara in online a crescut cu 4% iar in offline a scazut cu 17%. Astfel ar fi cazul sa iti duci afacerea la urmatorul nivel iar prezenta ta in online sa fie vizibila si activa.

Majoritatea consumatorilor cauta informatiile de care au nevoie despre un produs online, inainte sa il achizitioneze. Daca iti doresti ca afacerea ta sa fie un adevarat succes, ai nevoie de un site web profesional.

Pe langa faptul ca suntem prima companie din Romania care detine o Platforma All-In-One pentru a usura munca clientilor si a-i ajuta sa castige timp, crearea de website si magazin online de la Kemo are mult elemente care fac diferenta fata de alte platforme de creare website si magazine online din Romania. Descopera performantele si inovatia care te ajuta sa-ti intreci rivalii si sa obti profit mai mare la costuri mai mici. Alege pachetul de Black Friday de la Kemo si treci la urmatorul nivel.

Oferta Limitata

Nu uita, doar în perioada 08.11 – 22.11 beneficiezi de 3 luni de Auto SEO GRATUIT la orice website cumpărat. Fie ca ai nevoie de un site de prezentare sau de magazin online, poti beneficia acum de oferta de black friday pentru un website performant.

Alegand oferta de la Kemo vei avea parte de:

 • Peste 90 scor de performanță Google Page Speed Insights – Mobile și peste 98 Desktop
 • Hosting Server VPS 4GB RAM – 2 Core – 100% uptime garantat prin technologia Cluster
 • SEO ON PAGE complet cu 5 pagini dedicate de categorii + home page, fiecare optimizată pentru câte un cuvânt cheie, cel mai relevant afacerii tale
 • E-Mail Marketing integrat in CRM
 • Integrare procesare plăți cu cardul
 • Securitate avansată & GDPR
 • Coduri de urmărire Facebook&Google Analytics 4 avansate, perfect funcționale
 • 3 adrese de e-mail pentru website si 5 adrese de email pentru magazin online
 • Integrare Smartbill, FGO, Facturis (pentru magazin online)
 • Integrare ERP inclusă (pentru magazin online)
 • Integrare EMAG, OLX, Vivre, Cell, Elefant, Okazii, Price.ro, Compari, Glami cu un singur click (pentru magazin online)

Plus alte beneficii care te vor situa deasupra competitiei datorita performantei siteului.

Alegand acest pachet vei beneficia de SEO GRATUIT timp de 3 luni, iar astfel calitatea si cantitatea traficului pe website prin motoarele de cautare va fi imbunatatita. Afiseaza-te in cautarile Google, atrage mai multi clienti si sporeste vanzarile online.

Indrazneste sa intrii pe piata online! Acum totul poate fi mai simplu alegand oferta de black friday de la Kemo care iti garanteaza performanta unui website cu scor de peste 90. Atrage clienti si incepe sa vinzi. Drumul spre succes poate fi mai usor acum!

Nu rata pachetul de Black Friday! Intra in revolutia marketingului digital din Romania!

Mai multe detalii despre oferta, cumparare si beneficii găsești aici: Black Friday

Mai stai pe ganduri? Intra si tu in platforma All-In-One si salveaza timpul care este asa pretios in zilele noastre.

Leave this field blank