Kemo Advertising – We help you achive your goals

The time is NOW.

E vorba de Social Media advertising, o strategie ce nu ar trebui să lipsească nici unui business.

Proiecte anterioare

Success stories

Dacă și tu ești ca noi, motivația ta principală este să excelezi. Ți-am pregătit mai jos câteva exemple din proiectele noastre anterioare, căci ele sunt sunt cea mai mare dovadă a muncii noastre.

Promisiunea noastră

Your account is in good hands

Ne ocupăm de bugetul tău, ținând cont de ROI. Adăugăm listele cu clienții tăi pentru ca ei să fie corect targetați sau excluși din campaniile tale viitoare și creăm experiențe customizate pentru ei pe Messenger. Verificăm ca Facebook pixel-ul site-ului tău să fie corect instalat și îl contorizăm.

Te ajutăm să ajungi din nou la persoanele care ți-au vizitat site-ul și le arătăm ad-uri cu produsele tale celor ce eja și-au arătat interesul și au vizitat paginile cu produse de pe website-ul tău. Te ajutăm la implementarea ad tech pentru conturi avansate. Monitorizăm, analizăm și raportăm tot ce se întâmplă pe contul tău de ads.

 • 0.1

  Facebook Attribution Model

 • 0.2

  Google Tag Manager

 • 0.3

  Chameleon Google Optimize

 • 0.4

  Google My Business

 • 0.5

  A/B Test AMP Landing Pages

Serviciile noastre

Simply put, we
do it all.

Începem cu branding-ul, construirea unui website și continuăm cu creșterea proiectului tău cu o strategie de digital marketing menită să aducă doar profit.

 • 0.1Digital Marketing

 • 0.2Branding

 • 0.3Landing Pages

 • 0.4Photo & Video

 • 0.5Marketing Strategy

 • 0.6Graphic Design

Digital Marketing

Vom crea o campanie de awareness pentru brand-ul tău, te vom conecta cu viitori clienți și vom crește lead-urile cu serviciile profesioniste de marketing și branding.

Branding

Naming, logos and all that jazz. Unicitatea și creativitatea sunt ingredientele cheie ale unui brand ușor de recunoscut. Fii sigur că ești unforgettable.

Landing Pages

Asigură-te că nu uiți să incluzi o pagina separată, plină de informații esențiale legate de promoțiile sau ofertele disponibile într-un timp limitat.

Photo & Video

Ce e mai important decât foto & video online? O imagine puternică în social media te ajută să vii ușor de identificat de public.

Marketing Strategy

O strategie de marketing nu e atât de ușor de dezvoltat precum ai crede. O echipă de profesioniști e esențială pentru a reuși în călătoria ta digitală.

Graphic Design

Graphic design-ul este mai mult decat o imagine frumoasă. Există o strategie de creație în spatele fiecărei linii și fiecărui punct plasate cu grijă de un designer.

Colaborări

Clients

Clienții cu care am lucrat și pe care i-am îndrumat să ajungă în topul fiecărei industrii.

Despre noi

We help
you achieve
your goals.

Kemo Advertising este o agenție de digital marketing, specializată în Facebook, Google și Instagram. Acum e momentul perfect pentru o strategie bine gândită în online. Implementăm o strategie profesionistă pentru campaniile de Facebook Ads & Google Ads, cu focus pe ROI.

Înțelegem ce simt clienții, ce își doresc și cât de important este să le livrăm produsul tău. Și mai mult decât atât, știm că banii pe care ni-i încredințați trebuie să se întoarcă în profit.

View more
Strategia noastră

Three steps to
a perfect outcome.

Persoana potrivită

0.1

Strategiile de targetare asigură că te vei conecta și vei ajunge la cumpărătorii ideali.

La timpul potrivit

0.2

Peste 1 miliard de utilizatori zilnici atestă faptul că vei putea ajunge la clienții tăi pe mobil.

Prin mesajul potrivit

0.3

Fă cunoscută povestea ta unică prin ad-uri sub formă de imagini, videouri și caruseluri.

Clients Opinion

Wooow!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

John Doe Company
Clients Opinion

Wooow!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Jane Doe Company
Pentru mai multe detalii

Contact us

Așteptăm să ne scrii sau să stabilim o întâlnire pentru a discuta de proiectul tău.