Homepage - Kemo Advertising

The time is NOW.

E vorba de Social Media advertising, o strategie ce nu ar trebui să lipsească nici unui business.

Proiecte anterioare

Success stories

Dacă și tu ești ca noi, motivația ta principală este să excelezi. Ți-am pregătit mai jos câteva exemple din proiectele noastre anterioare, căci ele sunt sunt cea mai mare dovadă a muncii noastre.

Promisiunea noastră

Your account is in good hands

Gestionăm bugetul tău, având mereu ca obiectiv ROI-ul. Adăugăm constant listele cu clienții tăi, iar astfel ne asigurăm că ei sunt targetați sau excluși din viitoarele campanii, creând și experiențe customizate pentru ei în Messenger. Verificăm ca Facebook pixel să fie corect instalat pentru a putea măsura rezultatele.

Te ajutăm să restabilești legătura cu cei care ți-au vizitat site-ul și, mai mult, targetăm cu ad-uri cei care au vizualizat produsele aflate pe site-ul tău, indiferent dacă au cumpărat sau nu. Te ajutăm și cu implementarea ad-tech pentru conturi avansate. Nu omitem nici monitorizarea și raportarea periodică a întregii activități de pe contul de reclame.

 • 0.1

  Facebook Attribution Model

 • 0.2

  Google Tag Manager

 • 0.3

  Chameleon Google Optimize

 • 0.4

  Google My Business

 • 0.5

  A/B Test AMP Landing Pages

Serviciile noastre

Simply put, we
do it all.

Începem cu brandingul, construirea unui website și continuăm să creștem proiectul tău cu o strategie de Digital Marketing menită să-ți aducă profitul pe care îl dorești.

 • 0.1Digital Marketing

 • 0.2Branding

 • 0.3Landing Pages

 • 0.4Photo & Video

 • 0.5Marketing Strategy

 • 0.6Graphic Design

Digital Marketing

Vom crea o campanie de awareness pentru brand-ul tău, te vom conecta cu viitori clienți și vom crește lead-urile prin serviciile profesioniste de marketing și branding.

Branding

Naming, logos and all that jazz. Unicitatea și creativitatea sunt ingredientele cheie ale unui brand ușor de recunoscut. Fii sigur că ești de neuitat.

Landing Pages

Asigură-te că nu uiți să incluzi o pagina separată, plină de informații esențiale legate de promoțiile sau ofertele disponibile într-un timp limitat.

Photo & Video

Ce e mai important decât foto & video online? O imagine puternică în Social Media te ajută să devii ușor de identificat de public.

Marketing Strategy

O strategie de Marketing nu e atât de ușor de dezvoltat precum ai crede. O echipă de profesioniști e esențială pentru a reuși în călătoria ta digitală.

Graphic Design

Graphic design-ul este mai mult decat o imagine frumoasă. Există o strategie de creație în spatele fiecărei linii și fiecărui punct plasate cu grijă de un designer.

Colaborări

Clients

Clienții cu care am lucrat și pe care i-am îndrumat să ajungă în topul fiecărei industrii.

Despre noi

We help
you achieve
your goals.

Kemo Advertising este agenția ta de Digital Marketing, specializată în Facebook, Google și Instagram. O strategie bine gândită pentru segmentul online, implementată în mod profesionist pe platformele de Ads ale Facebook și Google, cu accentul pe ROI este ceea ce știm să facem cel mai bine pentru a crește business-ul tău.

Înțelegem ce simt clienții, ce își doresc și cât de important este să le livrăm produsul tău. Și mai mult decât atât, știm că banii pe care-i investeți trebuie să se întoarcă în profit.

View more
Strategia noastră

Three steps to
a perfect outcome.

Persoana potrivită

0.1

Strategiile de targetare asigură că te vei conecta și vei ajunge la cumpărătorii ideali.

La timpul potrivit

0.2

Peste 1 miliard de utilizatori zilnici atestă faptul că vei putea ajunge la clienții tăi pe mobil.

Prin mesajul potrivit

0.3

Fă cunoscută povestea ta unică prin ad-uri sub formă de imagini, videouri și caruseluri.

Clients Opinion

Wooow!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

John Doe Company
Clients Opinion

Wooow!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Jane Doe Company
Pentru mai multe detalii

Contact us

Așteptăm să ne scrii sau să stabilim o întâlnire pentru a discuta de proiectul tău.